MAINOS

7 huokeaa joululahjaideaa

MAINOS -

Lämmin syksy on kestänyt pitkään ja sitä iloisemmaksi mielen tekee maahan satanut valkoinen lumi. Pian perheenisät kiiruhtavat kauppaan tai metsään hakemaan kuusta ja joulumieltä luodaan joulukoristeilla sekä joululauluilla. Nopeammat pienet joulufanit ovat lähettäneet jo kirjeet joulupukille ja värssyt sekä laulut on jo kauan sitten opeteltu. 

Mutta mitä antaa lahjaksi ystäville, perheenjäsenille tai rakkaalle? Keräsimme yhteen 7 huokeaa ja ilahduttavaa lahjaideaa, jotka laittavat silmät loistamaan ja lämmittävät sydäntä. 

Joulusukat 

Yksi upea lahjaidea on jouluaiheiset sukat. Joulusukkia on saatavilla erilaisin koristein ja kuvioin, jotka tekevät niistä katseenvangitsijoita. Joulusukat on miellyttävä lahja, ja joulumielen luomisen lisäksi ne pitävät jalat mukavan lämpiminä sekä ovat myös kiva asuste joulun aikaan. 

Tuoksukynttilät 

Joulu on kynttilöiden aikaa ja hyväksi lahjaksi sopivat erilaiset tuoksukynttilät. Tuoksukynttilöitä on saatavilla todella laaja valikoima ja löydät varmasti jokaiselle ihmiselle juuri sopivan tuoksuiset kynttilät. 

Monilla valmistajilla on saatavilla myös jouluaiheisia kynttilöitä, jotka tuovat koteihin esimerkiksi mausteisen tai makean kanelin tuoksun tai kuusen tuoksun. Pidä silmällä myös kotimaisia valmistajia! Tuoksukynttilät ovat usein kauniisti koristeltuja ja eri muotoisia, sekä sopivat hyvin koristeeksi kotiin.  

Lahjoita makuelämyksiä

Lahjan sopii aiheuttaa elämyksiä, ja makuelämys käy suurenmoisesti. Todella hyviä lahjakoreja löytyy erilaisista kaupoista ja niiden sisältö vaihtelee. Joululahjaksi sopii lahjakori erilaisilla maistuvilla tuotteilla kuten juustot, jouluglögi, joulusuklaat ja monet muut. 

Joulukorista vieläkin erityisemmän tekee se, jos kasaat sen itse, ottamalla huomioon lahjansaajan lempimaut ja suosikit. Sydäntälämmittävä lahja tarjoaa pieniä ja mieleenpainuvia makuelämyksiä, jotka hellivät vatsaa ja lämmittävät sydäntä.  

Lautapelit

Lautapeli sopii hyvin joululahjaksi, sillä vieraiden kokoontuessa yhteen voi porukan kutsua pelaamaan yhdessä. Joulu on yhdessäolon aikaa ja miksei voisi lisätä intoa pienellä yhteisellä lautapelihetkellä. 

Lautapelivalikoima on laaja ja löydät varmasti sopivan lahjan, joka voisi ilahduttaa juuri teidän porukan jouluiltaa.  Koko perheen ajanviete on lautapelilahjalla varmistettu, ja viihdyttävä joulu jää lämpimästi mieleen pitkäksi aikaa. 

Jouluaiheinen muki

Talviaikaan kuumiin ja rentouttaviin juomiin kuuluu kaakao, tee sekä glögi. Joulun aikaan on mukava juoda lempijuomaa juuri jouluaiheisesta mukista. Joulumuki sopii lahjaksi jokaiselle ystävälle tai perheenjäsenelle, koska se luo joulumieltä myös tulevaisuuden joulupyhien läpi. 

Joulumukeja voi suunnitella itse ja itse luoduilla koristuksilla varustettu muki antaa lahjalle henkilökohtaista lisäarvoa. 

Lahjoita musiikkia

Kuka ei haluaisi kuunnella parhaita joululauluja jouluna? Sopiva lahja jouluksi voisi olla joko vinyylilevy tai CD-levy joululauluilla. Sellainen lahja kestää pitkään ja luo tunnelmaa myös seuraavina jouluina. Tietenkään lahjan ei tarvitse olla välttämättä joulumusiikkia, vaan lahjaksi voi valita esimerkiksi lahjansaajan lempimusiikkia tai vaikka artistin josta hän todella tykkää ja jonka musiikkia haluat kaverillesi tai läheisellesi jakaa. Musiikki on mukava lahja, joka kestää ja muistuttaa sinusta jokainen kerta, kun lahjansaaja kuuntelee musiikkia.   

Tee lahja itse

Kaikkein kallein lahja ei ole se, joka maksaa eniten, vaan se, johon on laitettu eniten rakkautta. Itsetehty lahja voi olla esimerkiksi itse kudotut villasukat tai kaulaliina, yhteisistä hetkistä laadittu valokuva-albumi tai itse tehdyt joulukuusenkoristeet. Anna luovuuden lentää niin lahjaideoista ei tule puutetta!