MAINOS

Tiesitkö, voit pienentää lainasi kuukausierää

MAINOS -

Tuntuuko siltä että kaikki rahat menevät lainan lyhentämiseen?

Tämä voi johtua siitä, että olet valinnut lainaasi liian lyhyen maksuajan, jonka seurauksena kuukausittain maksettava lyhennyserä on liian suuri.

Perussääntö lainan lyhennyksessä on se, että lainan lyhennyksen jälkeen pitäisi jäädä sen verran rahaa, että siitä pystyisi jopa laittamaan pienen summan säästöön joka kuukausi.

Monella meistä tilanne on kuitenkin toinen, eivätkä rahat tunnu riittävän edes pakollisiin menoihin.

Tähän tilanteeseen ei kuitenkaan pidä tyytyä, varsinkin kun siihen on yksinkertainen ja täysin ilmainen tapa korjata tämä asia.

Sinäkin voit pienentää oman lainasi kuukausierää varsin helposti.  

Lainan kuukausierän pienentäminen on helppoa

Jos sinä haluat pienentää oman lainasi kuukausierää, voit tehdä sen vaikka kotoasi käsin.

Netissä toimiva kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu VertaaLainaa.fi, auttaa kaikkia asiakkaitaan myös pienemmän kuukausierän tavoittelussa.

Käytännössä tämä toimii niin, että siirryt VertaaLainaa.fi palvelun sivustolle ja asetat heidän lainahakemukseen sen lainasumman, minkä verran sinulla on nykyistä lainaa maksamatta.

Tämän jälkeen sinun tulee päättää toivomasi maksuaika. Tässä kannattaa tarkistaa kuinka paljon vanhassa lainassasi on maksuaikaa jäljellä ja asettaa lainahakemukseen esimerkiksi 1 - 2 vuotta pidemmän maksuajan.

Valitsemalla 1 - 2 vuotta pidemmän maksuajan, varmistat että saat lainatarjouksia joiden kuukausierä on nykyistä kuukausierääsi pienempi. VertaaLainaa.fi palvelun lainahakemus näyttää myös arvion keskimääräisestä kuukausierän suuruudesta annettujen tietojen perusteella, mutta lopulliset luvut saat selville vasta heidän toimittamista lainatarjouksista.

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voi hakea lainaa netistä summille 100 - 60.000 euroa.  

Myös lainan korko ja muut kulut voivat olla edullisemmat

Kun lähdet kilpailuttamaan lainaa uudelleen, voit saada uusia lainatarjouksia pienemmällä kuukausierällä, sekä pienemmillä koroilla ja muilla kuluilla.

VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa asiakkaittensa lainat maksutta yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada yhdellä hakemuksella jopa useiden eri pankkien lainatarjoukset.

Mitä useamman lainatarjouksen saat, sitä todennäköisemmin löydät sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen. Kun olet löytänyt mieleisen lainatarjouksen, voit hyväksyä sen ja rahat saatusi maksaa sillä vanha ja sopimaton laina pois.  

VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi

VertaaLainaa.fi on 100 % kotimainen uusien ja vanhojen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Palvelun käyttämisessä ei ole mitään palvelumaksuja, eikä lainatarjousten pyytäminen sido hakijaa hyväksymään lainatarjousta. Voit siis ihan mielenkiinnostakin tarkistaa sen, voisitko saada uuden lainan paremmilla ehdoilla kuin nykyinen lainasi on.

VertaaLainaa.fi palvelun mukaan vakuudettomat lainat kannattaisi kilpailuttaa uudelleen 1 - 2 kertaa vuodessa, sillä pankkien ja muiden rahoitusyhtiöiden keskinäinen kilpailu on kovaa ja lainojen koroissa on tultu alas merkittävästi, jopa viimeisen 12 kuukauden aikana.