MAINOS

Tee autokauppa kotisohvalta – MB-Mobilesta ostamasi auto tuodaan vaikka pihaasi asti

MAINOS


Autokauppa voi olla nykyisin todella helppoa. Voit selata vaikkapa kotisohvaltasi vaihtoautotarjontaa. Esimerkiksi MB-Mobilen sivuilla on uusien mallien lisäksi jatkuvasti noin 150 käytetyn auton valikoima tarvittaessa todella nopeaan toimitukseen.

-    Kun olet löytänyt auton, minkä ostosta olet kiinnostunut, voit kysyä ajoneuvosta tarkemmin vaikka chat-palvelussa ja pyytää autokohtaisen tarjouksen joko vaihtoauton kanssa tai ilman, André Snellman MB-Mobilesta kertoo.

Jos asiakkaana haluat antaa vaihdossa oman auton, netissä voi antaa nykyisen auton tiedot, merkin, mallin ja rekisterinumeron sekä mahdollisesti kertoa autossa olevista vioista.

-    Olemme huomanneet, että autonvaihtajat ovat todella luotettavia asiakkaita. Jos heillä on omassa autossa jokin vika, niin tarjousta pyydettäessä he kertovat rehellisesti siitä. Täten voimme hyvin luottavaisesti antaa tarjouksen, missä lupaamme tietyn hyvityshinnan vaihtoautosta näkemättä sitä, Snellman kehuu.

Samaisella nettisivulla voit laskea mitä erilaiset rahoitusvaihtoehdot merkitsisivät. Laskurilla voi vaihtaa kuukausierää tai maksuaikaa.

-    Suurimman osan autokaupoista, niin uusien kuin käytettyjen kohdalla, teemme nykyisin rahoituksella. Kun asiakas on valinnut haluamansa maksuohjelman, saamme muutamassa minuutissa luottopäätöksen ja voimme tehdä kaupat.

-    Tämän jälkeen asiakkaan niin halutessa voimme toimittaa hänen ostamansa ajoneuvon vaikka kotipihalle. Tällöin asiakas vielä tarkistaa, että hänen hankkimansa auto on sellainen ja siinä kunnossa, mikä mielikuva hänelle nettisivujen tietojen perusteella oli muodostunut. Toki myös meidän edustajamme tsekkaa mahdollisen asiakkaan vaihtoauton kunnon.

Autoliikkeillä on kuluttajasuojalain mukainen virhevastuu käytetyistäkin autoista.
-    Lain edellyttämän vastuun lisäksi tarjoamme asiakkaille 12 kuukauden lisäturvaa. Varman päälle -niminen lisäturva on saatavilla MB-Mobilen valitsemiin alle 7 vuotta vanhoihin autoihin, joilla on ajettu alle 180 000 km.

Autokaupan tekeminen ei siis edellytä kotoa lähtemistä, edes minkäänlaisten asiakirjojen täyttämisen takia. Sähköisten allekirjoitusten avulla hoituvat hankittavan auton omistusoikeuteen ja rekisteröintiin liittyvät asiat kuin myös mahdollisesti vanhan auton omistajamuutokset.

-    Viime aikoina olemme huomanneet, että asiakasmäärät juuri tällaiselle kotona tehtävälle autokaupalle ovat lisääntyneet selvästi.  Palvelun parantamiseksi olemme pidentäneet netissä nopean chat-palvelun aukioloa arkisin kello 19 asti. Tarjouspyynnöt tulevat myyjillemme automaattisesti suoraan puhelimeen, joten olemme asiakkaisiin todella nopeasti yhteydessä, kun tarjouspyyntöjä saamme, André Snellman kehuu.

MB-Mobilen vaihtoautot - Katso ajantasainen tarjonta >>

MB-Mobile myös ostaa asiakkaiden autoja ilman vaihtokauppaa - myy autosi meille >>
Lue laajemmin MB-Mobilen toimintamallista >>

André Snellman povaa, että tulevaisuudessa asiakkaiden kotisohvilta tekemien autokauppojen määrä kasvaa vauhdilla. Asiakkaat pitävät helposta ja nopeasta tavasta tehdä autokauppaa.


Lue myös:
Tässä kolme syytä, miksi Kian menestyminen uusien autojen myynnissä jatkuu >>>

Kia-myynti Kokkolan seudulla / MB-Mobile >>