MAINOS

Keskipohjanmaan uusi sovellus sai hienon vastaanoton – Löytyykö Arjen kaveri sinun puhelimestasi?

Keskipohjanmaan sovellus on saanut nopeasti jo ison joukon käyttäjiä. Eikä ihme, sillä uusi sovellus tarjoaa entistä näppärämmän keinon lukea lehden uutisia, näköislehteä, suositun osto- ja myyntipalvelun ilmoituksia ja alueen tapahtumatietoa älypuhelimen kautta.

Lehti kampanjoikin sovellusta Arjen kaveri -teemalla. Löytyyhän sovelluksen avulla paljon asiaa, joka on alueemme ihmisille arjessa tärkeää. Tutustu Arjen kaveri -tempaukseen, kerro oma tarinasi ja osallistu arvontaan sivustolla Arjenkaveri.fi. Lisäksi kaikki sovelluksen ladanneet, rekisteröityneet käyttäjät osallistuvat muihin arvontoihin. Ensimmäinen arvonta hemmotteluloma Kalajoelle tai Kånken-repullinen karkkia arvotaan jo tänä viikonloppuna, joten lataa sovellus pian.

On tärkeätä, että voimme taata ensimmäisen ja samalla luotettavan uutisen

Kehittämispäällikkö Tiina Ojutkangas kertoo, että sovellus on yksi uusi tapa palvella tilaajia ja muitakin asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja nopeasti.
– Kun alueellamme tapahtuu jotakin, on tärkeätä, että voimme taata ensimmäisen ja samalla luotettavan uutisen, sanoo Ojutkangas.
Sovelluksessa on tarjolla kuvia, videoita ja jossain vaiheessa myös podcasteja, joita ei kaikkia tietysti voi aamulla postilaatikkoon kolahtavassa lehdessä julkaista. Lisäksi osa lehden jutuista on luettavissa ennen lehden ilmestymistä sovelluksessa.

  • Osa sovelluksen sisällöistä on maksuttomia. Niitä voivat lukea kaikki, jotka ovat ladanneet sovellukseen puhelimeensa.
  • Rekisteröitymällä sovellukseen asiakas voi lukea kolme tilaajajuttua maksutta viikossa.
  • Keskipohjanmaan tilaaja saa kaiken sisällön käyttöönsä.

Keskipohjanmaan digilukijoiden määrä on kasvanut harppauksin tämän vuoden aikana, kun paikallisen sisällön määrää ja reagointikykyä alueen tapahtumista, ihmisitä ja ilmiöistä kertomiseksi on lisätty. Lisäksi Keskipohjanmaa on panostanut tekniseen kehitykseen, jotta lukijat saisivat nauttia sisällöistä entistä helpommin, sujuvammin ja käyttäjäystävällisemmin.

Sovellus on kokonaisuudessaan keskipohjalaista tuotantoa

Toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa lupaa, että sovellus tulee kehittymään jatkuvasti ja uusia toiminnallisuuksia tulee tarjolle säännöllisin välein.
– Sovellus on kokonaisuudessaan keskipohjalaista tuotantoa eli sen teknisestä kehittämisestä vastaa yhtiömme digitaalisen liiketoiminnan yksikkö Kosila. Toivottavasti mahdollisimman moni lataa sovelluksen puhelimeensa ja lähtee tutustumaan, mitä olemme saaneet aikaan ja antamaan meille vinkkejä, kuinka teemme palvelusta tulevaisuudessa vieläkin paremman.

Palautetta sovelluksesta voit antaa TÄSTÄ.

Lataa sinäkin sovellus puhelimeesi näin:

Mene Android- tai iOS-laitteesi sovelluskauppaan ja hae sovellus nimellä Keskipohjanmaa

Asenna sovellus > AVAA

Valitse:

OLEN TILAAJA (saat kaiken sisällön käyttöösi ja osallistut automaattisesti arvontoihin) > Syötä puhelinnumerosi > Saat PIN-koodin tekstiviestillä > Syötä PIN-koodi > VALMISTA!

tai

HALUAN TUTUSTUA (Saat rekisteröitymällä osan sisällöistä käyttöösi ja osallistut automaattisesti arvontoihin) > Syötä puhelinnumerosi > Saat PIN-koodin tekstiviestillä > Syötä PIN-koodi > VALMISTA!

tai

KOKEILEN PALVELUA KIRJAUTUMATTA Pääset suoraan sovellukseen, mutta et saa kaikkia sisältöjä käyttöösi.

Lisäksi voit tulla tapaamaan meitä RSA-messuille 22. - 23. syyskuuta Kokkolassa, niin autamme sovelluksen lataamisessa. Tervetuloa mukaan!