MAINOS

Rentous on muotia


MAINOS Kesämuoti 2018 pursuaa värejä ja kukkia. Näin pukeutumistrendiä luonnehtii kokkolalaisen Aukia Brand Storen myymäläpäällikkö Tiina Lahnalampi.

- Värikkyys, sporttisuus ja kukkaprintit ovat tämän kesän pukeutumisen kolmen kärki sekä miesten että naisten pukeutumisessa. Kuoseja ja värejä saa yhdistellä vapaasti ja yksilöllisesti.

Kierros Aukian Kokkolan myymälässä alleviivaa Lahnalammen sanat. Sekä miesten että naisten osastolla värit leiskuvat punaista, keltaista, oranssia, vihreää ja monia muita raikkaita ja kesäisiä sävyjä. 80- ja 90-luvuilta tutut vaatebrändit kuten Levis ja Fila ovat tehneet komean paluun trenditietoisen pukeutujan vaatekaappiin. Suomalaisista merkeistä nosteessa ovat muun muassa Makia sekä BilleBeino.- Yhä useammalla kuluttajalla elämänkatsomus ohjaa myös vaatevalintoja. Halutaan suosia esimerkiksi kotimaisuutta tai ekologisuutta. Tasa-arvokeskustelukin näkyy: vaatevalmistajilta löytyy myös unisex-mallistoja, Tiina Lahnalampi kertoo.

Mutta vaikka ei räiskyvistä väreistä tai kukkakuvioista niin piittaisikaan, mukavuudesta tykkäävät kaikki. Tämän kesän vaatehankinnoissa rentous onkin kantava teema kuosista huolimatta.

-Mukavuus on muotia! Vaatteen pitää tuntua hyvältä. Pukeutumiselta haetaan käytännöllisyyttä ja sporttisuutta. Vaatteiden ohella esimerkiksi paksupohjaiset tennarit, flip flopit, urheilulliset alusvaatteet, reput ja vyölaukut ovat nyt suosittuja.


Kesävaatteiden myynti sai toukokuisen hellejakson aikana räjähtävän startin Aukialla, ja nyt Kokkolan myymälään odotellaankin täydentäviä vaate-eriä jo loppuneiden tilalle.

- Olemme avoinna koko kesän myös sunnuntaisin. Tervetuloa kesäisille vaateostoksille! myymäläpäällikkö Tiina Lahnalampi Kokkolan Aukiasta toivottaa.

 

Aukia Kokkola

Kauppakeskus Chydenia

ma-pe 10-19

la 10-16

su 12-16

www.aukia.fi