lauantai 24.10.2020 | 01:01
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Verotiedot on nyt julki – Kattava verokone paljastaa maakunnan suurituloisimpien tulokehityksen sekä yritysten verotiedot

KATARIINA ANTTILA
Ma 4.11.2019 klo 08:32 | päivitetty ma 08:32

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Verotiedot on julkaistu. Haapavesi-lehden verokoneesta näet, ketkä tienasivat eniten Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla.

Päivän aikana kerromme verkossa lisää verotietoja Haapavedeltä ja lähialueelta, muun muassa mitkä yritykset maksoivat Haapavedellä eniten veroja viime vuonna. Yksityishenkilöistä verottaja ei anna kuntakohtaisia tietoja.

Verotietoja pääsee tarkastelemaan verkkosivuilta löytyvän bannerin kautta ja löydät sen myös täältä.

Verokoneeseen olemme listanneet Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjanmaan niiden henkilöiden nimet ja tiedot, joiden yhteenlasketut ansio- ja pääomatulot ylittävät 100 000 euroa.

Haapavesi-lehden verokone on tällä kertaa poikkeuksellisen kattava, sillä nyt lukijat pääsevät tarkastelemaan suurituloisimpien henkilöiden tulokehitystä viime vuosien aikana. Tulokehitystä voit katsoa niiden suurituloisimpien kohdalta, joiden tiedot ovat olleet aikaisemmin listoilla.

Uusien, yli 100 000 ansio- ja pääomatuloja kerryttäneiden historiatietoja ja tulokehitystä ei löydy, koska he ovat kokonaan uusia suurituloisia.

Haapavesi-lehden verokone on tilaajasisältöä. Kahden viikon koetilaus on maksuton. Jos olet tilaaja, niin aktivoi tilaustunnus käyttöösi, jos haluat katsoa alueen verotietoja maanantaina heti tuoreeltaan.

#