Paras lainaratkaisu sinulle: henkilökohtainen lainavertailu

Netti ja mobiilisovellukset helpottavat meidän kaikkien elämää jatkuvasti enemmän ja enemmän. Netti ja sovellukset voivat esimerkiksi auttaa elämään terveellisimmin, tapaamaan uusia ihmisiä sekä löytämään unelmien työpaikan. Netti ja sovellukset auttavat myös hoitamaan talousasioita paremmin ja tehokkaammin sekä myös löytämään säästökohteita.

Räätälöityjä lainatarjouksia

Netissä voi nykyisin vertailla melkein minkä tahansa tuotteen ja palvelun hintoja. Esimerkiksi lentojen hintoja vertailemalla voi säästää muutamassa minuutissa helposti satoja euroja. Samalla tavalla suuria säästöjä voi löytää myös vertailemalla eri yhtiöiden tarjoamia lainoja.

Lainatarjoukset ovat nykyisin myös netistä haettaessa henkilökohtaisia. Kartoittamalla pelkästään lainayhtiöiden nimelliskorkoja ja kuluja ei siis saa vielä hyvää kuvaa siitä, mikä olisi itselle edullisin laina. Lopulliseen lainatarjoukseen vaikuttaa aina myös hakijan tiedot ja hänen taloustilanteensa vakaus. Siksi lainojen vertailu kannattaakin tehdä palvelussa, jossa hakijan tiedot otetaan huomioon.

Vippi.org on uusi verkkopalvelu, joka ottaa hakijan tiedot huomioon ja tarjoaa tämän jälkeen henkilökohtaisia lainatarjouksia. Asiakas täyttää sivustolla aluksi lainahakemuksen, jonka jälkeen hän voi saada hänelle räätälöityjä lainatarjouksia. Näistä tarjouksista voi vielä valita parhaimman, joten kyseessä on todellakin erinomainen ja nykyaikainen tapa löytää paras mahdollinen laina.

Mitkä tiedot vaikuttavat lainapäätökseen?

Lainapäätökseen ja kuluihin vaikuttaa siis hakijan taloustilanne ja siksi sitä kartoitetaan myös Vippi.orgissa. Suuret tulot ja vakituinen työpaikka antavat kuvan siitä, että laina tulee takaisinmaksetuksi. Kun taas työttömällä ja velkaisella on usein vaikeuksia saada hyväksyttyä lainapäätöstä. Lainapäätökseen ja lainan korkoon voi vaikuttaa kuitenkin monet tekijät.

Monilla lainanantajilla on ikärajoja lainan myöntämiseen. Yleensä alaikäraja on 18 vuotta, mutta joissain tapauksissa se voi olla korkeampi. Myös yläikärajaa voidaan soveltaa, jos kovin vanha ihminen on hakemassa lainaa esimerkiksi 15 vuoden laina-ajalla. Lainanantajat tarkistavat aina myös hakijan muiden velkojen määrän ja maksuhistorian. Korkea velkataakka tai velkojen maksun laiminlyönnit voivat vaikuttaa negatiivisesti lainapäätökseen.

Lainanantajat kartoittavat aina myös hakijan tulot varmistaakseen, että hakijalla on riittävät tulot lainan takaisinmaksuun. Tämä voi sisältää palkkatulot, eläketulot tai muut säännölliset tulot. Lainaa saa usein pienilläkin tuloilla, mutta esimerkiksi työttömän voi olla vaikea saada lainaa. Myös työsuhteen kestolla on usein vaikutusta – mitä pidempään työsuhde on kestänyt, sitä vakaammalta hakijan taloustilanne vaikuttaa.

Voit vertailla myös lainaehtoja

Yksi uuden Vippi.orgin hyvistä puolista on, että asiakas voi vertailla myös lainaehtoja keskenään. Aina ratkaisevinta ei olekaan todellinen vuosikorko ja lainan kokonaiskulut, vaan joskus asiakas saattaa tehdä valinnan esimerkiksi mahdollisimman pienen kuukausierän perusteella.

Lainavertailupalvelussa asiakas voikin vertailla lainaehtoja helposti keskenään, jotta löytää itselleen parhaiten sopivimman paketin. Palvelu näyttää asiakkaalle selkeästi ja helposti ymmärrettävässä muodossa kaikki lainaan liittyvät ehdot. Asiakas voi käydä ehdot läpi ennen kuin tekee päätöksen lainan ottamisesta.

Paras lainaratkaisu maksutta

Vippi.orgin käyttäminen on asiakkaalle ilmaista, joten jokainen voi kilpailuttaa lainantarjoajat maksutta. Lainojen kilpailutuksessa menee tyypillisesti vain noin 10 minuuttia ja siinä ajassa voi löytää itselleen jopa satojen eurojen säästön. Palvelussa voi kilpailuttaa lainoja 1 000 eurosta 60 000 euroon saakka ja laina-aikaa on mahdollista 1 vuodesta 15 vuoteen.

Nopeasti netistä saatava vippi on tuonut monelle helpotuksen erilaisten laskujen ja kulujen kanssa. Pidemmällä aikavälillä kannattaa kuitenkin aina tähdätä siihen, että omat tulot riittävät kattamaan kaikki menot. Lainoissa on aina korko ja muita mahdollisia kuluja maksettavana. Vippi.orgin avulla on kuitenkin mahdollista löytää sellainen laina, jossa kaikki lainan kustannukset ovat mahdollisimman pienet.