Viihde

"Olisipa kaikki tykit tällaisia!" – Korkatissa tehdään taas lunta ensi syksylle

Säilölumen tykittäminen aloitettiin Korkatissa sunnuntaina ja jatkuu niin kauan kuin roopissa vettä riittää, todennäköisesti keskiviikolle. Jouko Uusitalo ja Tapio Laurila valvoivat maanantaina, että lumitykit toimivat niin kuin pitää, ja ensi syksyllekin saadaan säilölumilatu. "Olisipa kaikki tykit tällaisia, niin maailma olisi parempi", miehet filosofoivat. Kumpikin aloittaa hiihtokauden heti kun mahdollista. Näillä lumilla hiihtokilometrejä on jo yli 400.
Säilölumen tykittäminen aloitettiin Korkatissa sunnuntaina ja jatkuu niin kauan kuin roopissa vettä riittää, todennäköisesti keskiviikolle. Jouko Uusitalo ja Tapio Laurila valvoivat maanantaina, että lumitykit toimivat niin kuin pitää, ja ensi syksyllekin saadaan säilölumilatu. "Olisipa kaikki tykit tällaisia, niin maailma olisi parempi", miehet filosofoivat. Kumpikin aloittaa hiihtokauden heti kun mahdollista. Näillä lumilla hiihtokilometrejä on jo yli 400. Kuva: Katariina Anttila

Säilölumen tykittäminen aloitettiin Korkatissa sunnuntaina ja jatkuu ympäri vuorokauden niin kauan kuin vettä riittää. Korkatin lumet tehdään luonnonvedestä, joka kerätään tarkoitusta varten kaivettuun monttuun.

– Roopissa on vielä kolme metriä vettä. Riittää kahdeksi tai kolmeksi päiväksi,Jouko Uusi

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä