Lue paikalliset vinkit äitienpäivälahjoiksi

Äitienpäivä koittaa jälleen 12. toukokuuta. Alla ideoita paikallisilta liikkeiltä äitinpäivälahjoiksi.

Kauniit ruusut, pelargoniat tai ihmeköynnökset äidille

Piha ja Puutarhasta saat äidillesi vaikkapa kylän kauneimmat jaloruusut, jalopelargonit tai erikoisuutena ihmeköynnökset. Jollei ole varma, että äiti pitää näistä, niin lahjakortti on aina varma valinta.

Piha ja Puutarha on palveleva puutarha-alan yritys Ylivieskassa jo yli 40 vuoden kokemuksella.

Niemelänkyläntiellä Ylivieskassa olevassa Piha ja Puutarhassa on laaja valikoima myös erilaisia monivuotisia kasveja sekä upeat oman tuotannon ruukku- ja amppelikukat. Sidomme myös näyttävät kukkakimput asiakkaiden toiveiden mukaisesti erilaisiin juhlatilaisuuksiin sekä arjen iloksi.

Ajankohtaista asiaa myös yrityksen Piha ja Puutarhan Facebook-skivuilla sekä Instagaramissa.

…………………...............

Hankkijalta vaikka pinkki työvälinesetti puutarhatöihin

Ylivieskan Hankkijan puutarhamyymälässä valikoimat ovat parhaimmillaan juuri nyt sesongin alkaessa. Yksi kevään eräänlainen muotituote Hankkijalla tulee olemaan pinkin värinen työvälisetti puutarhatöihin. Eihän puutarhatyökalujenkaan tarvitse olla tumman harmaita?

Jos äitienpäivälahjaa mietit, myös Hankkijan lahjakortti toimii aina, jolloin lahjan saaja voi itse valita mieluisan ostoksen myymälästämme.

Kannattaa seurata Ylivieskan Hankkijan some-kanavia, sillä niissä kerrotaan myymälämme ajankohtaisista asioista. Tutustu Facebook-päivityksiin.

………………………...............

Perinteiset äitienpäiväruusut toimivat aina

Hiitolan Kukkatalossa ruusut ovat kestosuosikkeina äitienpäivän alla. Tarjolla on ammattitaidolla tehtyjä leikkokukkakimppuja laajasta kukka valikoimasta.

Ruukkukukista ruusujen ohella myynnissä on muun muassa atsaleoita, orkideoita sekä hortenssioita ja paljon muita lajikkeita.

Äitienpäiväviikolla Hiitolan Kukkatalosta myös toimitetaan kukkia Ylivieskan, Oulaisten, Merijärven sekä Alavieskan alueella maanantaista lauantaihin. Sunnuntaina noutomahdollisuus liikkeistä klo 9-14.

Tutustu tarkemmin: www.hiitolankukkatalo.fi

Seuraa Hiitolan Kukkataloa Instagramissa. Sieltä saat meistä viimeisintä tietoa, esimerkiksi aukioloajoista, tarjouksista, kausituotteista ja sekä uutuuksista

………………………….........

Anna äidillesi mahdollisuus herkutteluun

Äitienpäivänä äidin kuuluu saada herkutella joko makeilla ja/tai suolaisilla herkuilla. Häggmannilta saat lahjakortteja, joilla äiti voi hankkia juuri haluamaansa tuotteita tai voit hankkia äitienpäivän juhlapöytään herkullisia tuotteitamme.

Juhlapöydän kruunaa tietysti juhlakakku, joka on yleensä kaunis ja koristeltu täytekakku. Kahvin kanssa maistuu myös leivos, kranssi tai pikkuleivät. Makean vastapainoksi tarvitset suolaista syötävää. Voileipäkakku on juhlava ja ruokaisakin vaihtoehto.

Rennompaan naposteluun sopii vaikkapa täytetty croissant, lihapasteijat tai juustotarjotin.

Tässä linkki Häggman Oy:n lahjakortteihin sekä äitienpäivän tarjouksiin.

………………….............

Yllätä äiti laadukkailla ihonhoitotuotteilla

Yksi varmasti miellyttävä tapa ilahduttaa äitiä on antaa lahjaksi laadukkaita ihonhoitotuotteita. Savarin Apteekista löydät ihonhoitosarjoja monenlaiselle iholle, esimerkiksi Favora-sarjaa.

Apteekista saa myös lahjakortteja, jotta äiti voi käydä itse valitsemassa haluamansa tuotteen. Palvelemme Ylivieskan Prismassa laajoin aukioloajoin.

Tutustu tarkemmin valikoimiimme nettisivuillamme: www.savarinapteekki.fi