Ihmiset 

Haapavesi-lehti kerää lukijoiden ajatuksia äitiydestä, äitisuhteesta ja äidittömyydestä 5. toukokuuta saakka. Kuva: Jussi Pohjavirta

Kirjoita äitiydestä, äitisuhteesta tai äidittömyydestä – Millaisia ajatuksia sana äiti tuo juuri sinulle?

Äitienpäivä lähestyy. Keräämme lukijoidemme ajatuksia äitiydestä, siihen liittyvistä tunteista ja ajatuksista, mutta myös omasta äitisuhteesta tai äidittömyydestä julkaistavaksi äitienpäiväviikolla (vk. 19) verkkojulkaisussamme ja samalla viikolla ilmestyvässä painetussa lehdessä. Kirjoita ajatuksesi ja/tai oma tarinasi oheiselle lomakkeelle ja lähetä se meille. Voit kirjoittaa meille 5. toukokuuta kello 23.45 saakka.

Pääset kirjoittamaan tästä:

Kirjoituksesi voi käsitellä esimerkiksi sitä, millaisia odotuksia ja haasteita kohtasit tullessasi äidiksi, miten äitiys on muuttanut sinua tai elämääsi, mitkä ovat olleet suurimmat ilon tai surun aiheet äitinä, miten olet soivittanut äitiyden yhteen työn tai harrastusten kanssa, millaista tukea olet saaut äitinä tai mitä neuvoja antaisit muille tai tuleville äideille. Voit kirjoittaa myös, millainen suhde sinulla on tai oli äitiisi sekä siitä, jos sinulla ei ole äitiä. Aiheen käsittely on vapaa, kunhan se liittyy äitiyteen tavalla tai toisella.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Aiheeseen liittyvät kuvatkin ovat tervetulleita. Niitä voit lähettää osoitteeseen anne.mattila@haapavesi-lehti.fi tai suoraan Haapavesi-lehden nettisivulta osoitteesta: https://www.haapavesi-lehti.fi/uutisvinkki. Kerro lähettämästäsi kuvasta, millä tavalla se liittyy kirjoitukseesi ja ketä kuvassa on. Pyydä tarvittaessa kuvassa esiintyviltä henkilöiltä lupa kuvan julkaisemiseen.

Julkaisemme vain ne kirjoitukset ja kuvat, joista toimituksen tiedossa on kirjoittajan nimi ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Kerro myös, haluatko esiintyä kirjoituksessa omalla nimelläsi vai nimimerkillä. Kannustamme kirjoittamaan omalla nimellä, mutta jos aihe on arka, nimimerkkikin sallitaan, mutta siinäkin tapauksessa toimituksen pitää tietää, kuka on nimimerkin takana.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä