torstai 22.4.2021 | 05:31
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Haapavedellä laajennetaan koronarokotukset yli 60-vuotiaisiin riskiryhmäläisiin – Ensi viikolle on vielä runsaasti aikoja

KATARIINA ANTTILA
Ke 31.3.2021 klo 16:31

Sote-piiri Helmi tiedotti aikaisemmin, että Haapavedellä koronarokotukset jatkuvat yli 70-vuotiaille sekä 65–69-vuotiaille riskiryhmäläisille. Keskiviikkona iltapäivällä Helmessä tehtiin kuitenkin päätös rokotettavan ryhmän laajentamisesta yli 60-vuotiaisiin riskiryhmiin kuuluviin.

Samalla Helmestä tiedotettiin, että ajanvarauspuhelin on käytössä myös kiirastorstaina. Alun alkaen ajanvaraus oli tarkoitus pitää auki vain tiistaina ja keskiviikkona.

– Nyt ei puhelin ole soinut, ja meillä on runsaasti varattavissa aikoja ensi viikolle keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. Rokotteita ei saisi jäädä käyttämättä, palveluesimies Eeva Mäki kertoo.

Riskiryhmiin kuuluviksi lasketaan henkilöt, joille on tehty elinsiirto tai kantasolusiirto tai joilla on aktiivisessa hoidossa oleva syöpätauti, vaikea puolustusjärjestelmän häiriö, vaikea krooninen munuaissairaus, vaikea krooninen keuhkosairaus, lääkehoitoinen tyypin 2 diabetes tai Downin oireyhtymä.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.