perjantai 22.1.2021 | 14:53
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Uusi televisiokanava tarjoaa ikäihmisille kuntoutusta ja kulttuuria

Ti 12.1.2021 klo 13:49

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Uusi ikäihmisille suunnattu Koti TV on käytettävissä kesäkuun loppuun saakka. Ikäihmisille suunnattu televisiokanava tarjoaa arkipäivisin liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä.

Ikäihmisten hyvinvointia tukevan etäkuntoutusohjelman käynnistää Pohjois-Pohjanmaan sote-palvelujen uudistushanke POPsote yhteistyössä Kuntoa kansalle -palvelun kanssa.

Koti TV:n ohjelmat on suunniteltu ja tuotettu yhdessä ikäihmisten kuntoutuksen ja etäoppimisen ammattilaisten kanssa kuntien vanhustyön ja omais- ja senioriverkostojen asiantuntijoita kuullen.

Ohjelma on nähtävissä antennitalouksissa television kanavapaikalta 33. Kaapelitalouksissa kanavapaikka voi vaihdella. Useimmat televisiot etsivät uudet kanavat itsestään automaattisesti, ja sijoittavat sen vastaanottimen kanavavalikkoon ilman, että katsojan tarvitsee tehdä mitään. Jotkin televisiot tai digiboksit saattavat kuitenkin vaatia kanavien virittämisen uudelleen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös netissä.

#