lauantai 24.10.2020 | 00:28
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Päivyri

Miksi kulttuuri on parasta mainosta kunnalle, kysytään perjantaina Kirnussa – Keskustelua voi seurata netissä

Ti 13.10.2020 klo 08:33 | päivitetty ti 08:33

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Onko suuri tapahtuma ja pieni paikkakunta mahdoton yhtälö, kysytään perjantai-iltana Haapaveden Kirnussa käytävässä keskustelussa. Miksi kulttuuri on parasta mainosta kunnalle? Miten maaseutu voi olla tapahtumien ihmemaa?

Keskustelijoina ovat Marjukka Manninen, aiempi Haapaveden kaupunginjohtaja, nyt Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän johtaja, Valtteri Valo, Kaustisen kansanmusiikkifestivaalin toiminnanjohtaja ja Tero Palo, Haapavesi Folk ry:n hallituksen puheenjohtaja.

Keskustelua johdattaa aiemmin Haapavesi Folkin ruorissa ollut Johannes Helama, nyt Proto - Pohjois-Suomen muotoilijat ry:n toiminnanjohtaja.

Keskustelun lomassa piipahdetaan Duo Emilia Lajunen & Suvi Oskalan -keikalla ja saadaan nauttia haapavetisen nuoren tanssijan Jenny Luomajoen tanssitaiteesta.

Tapahtuma on katsottavissa Haapavesi Folkin Facebook-sivuilla ja osoitteessa www.pohjoisenkulttuurivirta.fi suorana ja myös tallenteena jälkikäteen.

Katsojat voivat osallistua keskusteluun kommentoiden ja kysyen somen kautta.

Pohjoinen kulttuurivirta on elokuussa 2020 Oulun juhlaviikoilla toimintansa aloittanut netti-tv, jonka tarkoituksena on nostaa esille kulttuuria ja puheenaiheita pohjoisesta näkökulmasta.

Lähetyksen tuottaa Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen Elämysten tapahtumamaakunta -hanke, joka saa rahoituksensa alueen kunnilta ja Euroopan maaseuturahastolta.

#