perjantai 18.9.2020 | 22:11
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Menovinkki lauantaille: Vatjusjärven tuore vanhempainyhdistys pitää puuhapäivän

To 7.11.2019 klo 01:00

Vatjusjärven koululle on tänä syksynä perustettu vanhempainyhdistyksen. Sen puheenjohtajaksi ryhtyi Mirja Katainen. Yhdistys päätti perustamiskokouksessaan, että puheenjohtajan kausi kestää vuoden, ja sitten aina vaihdetaan.

Yhdistyksen toimintaan ovat tervetulleita kaikki huoltajat, joilla on lapsia Vatjusjärven koululla. Yhdistys on kokoontunut tänä syksynä kaksi kertaa.

Tulevana lauantaina, eli 9.11. vanhempainyhdistys järjestää Vatjusjärven koululla puuhapäivän ja isänpäivämyyjäiset. Puuhapäivän ohjelmassa on muun muassa pomppulinna, hevoskärrykyytiä, lemmikkejä, keppihevosrata ja aarteenetsintää.

Yhdistyksessä on keskusteltu myös leader-rahoituksen hakemisesta. Ajatuksena on tehdä parannuksia Vatjusjärven koulun piha-alueella. Koulun oppilaat on otettu mukaan pihan suunnitteluun. He ovat saaneet piirtää ja kertoa omin sanoin, millaisen koulupihan he haluaisivat. Oppilaat ovat ehdottaneet pihaan muun muassa vaijeriliukua, karusellia, hämähäkkikiipeilytelinettä, isompia kiikkuja, crossirataa ja parkourrataa.

#