tiistai 25.2.2020 | 10:08
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Haapavesi-lehden 11.9. Sillä selevä -tekstarit

Haapavesi-lehti
Ke 11.9.2019 klo 10:19

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Tärkeää asiaa kouluista! Miksi terveet kyläkoulut halutaan lakkauttaa ? Keskustan kouluista, niistä yksiköistä missä on homeongelmaa, kuljetetaan oppilaat juuri näihin terveisiin kyläkouluihin, ne pystyvät ottamaan sen kapasiteetin vastaan mihin olis tarve, tämä ratkaisu ei ole ongelma, ainoastaan rajoitteet ovat päättäjien oman pään sisällä. Nyt köyhänä aikana, ei ole pienintäkään järkeä alkaa rakentaan uutta kallista koulua. Sivukylän kouluilla on kuljettu ennenkin, ja keittiöt saa toimimaan !

Miksi kaupungin virkamiehet ja hallitus rellestää viikonloppuisin eteläsuomessakin ? Tulee hotellimajoitukset, ruokailut, ryyppäämiset, matkat ja muut rellestämiset, eivät ole halpoja reissuja. Aloittakaa säästäminen omalla käytöksellä ja lopettakaa tuo oman edun tavoittelu, ehkä sitten jäisi vuodeosastonkin ylläpitämiseen varoja.

Kiitos Kytökylän aktiivisille naisille ja miehille kun järjestätte noita tapahtumia! Siitä voi nuoretkin katsoa mallia

Kyllä Haapaveltä löytyy hyviä harrastus mahdollisuuksia jos kiinnostaa harrastaa. On urheilukenttä, liikuntahalli, pesäpallokenttä, jäähalli ja erinomaiset maastoalueet, mm. Korkatti, Aakonvuoren ympäristö, siellä frisbee-golfrata ym.ym. Jokihelmen Opiston puitteissa löytyy harrastuksia ja kursseja moneen lähtöön. Kaljanjuontipaikkakin löytyy, joka siitä tykkää.

ABC:n parlamentti oli kutistunut kuvaan. Ei tarvitse enää arvostelijoiden moittia, vaikka ei heissä ollut moittimista. Eivät enää naisten silmänilona.

Miksi Taiteiden Yö on täällä näin myöhään kun syyskuussa, ilta on kolea ja useinmiten syys sateinen. Tapahtuma pitää olla lämpimänä aikana elokuussa jolloinka lämmin iltahämärä laskeutuu, silloin tapahtuma pääsee oikeuksiinsa, syyskuu on aivan liian myöhänen ajankohta! Siirtäkää elokuulle!

Eikö kaupunginvaltuusto aja kaupunkilaisten asioita! Te istutte siellä kun me olemme teidät sinne valinneet! Eikö teidän kuuluisi myös kuunnella meitä! On tämä ihme toimintaa, täytynee muuttaa sellaseen kaupunkiin jossa kaupunkilaisten sanalla on joku arvo! Täällä meidän mielipiteillä pyyhitään vaan pylly!

Lähetä tekstari lehteen: Kirjoita tekstarin alkuun SELEVA ja välilyönnin jälkeen mielipiteesi. Lähetä tekstari numeroon 16323 (hinta 0,25 e).

Tai lähetä WhapsApp-viesti numeroon 050-5052086.

#