Viihde

Miika Ojala opiskeli rakkaasta harrastuksesta ammatin – Nuori mies luottaa kokkina perinteisiin resepteihin

Jedun Haapaveden yksiköstä kokiksi valmistuva Miika Ojala haaveilee perustavansa joskus oman ruokaravintolan tai lounaskahvilan.
Jedun Haapaveden yksiköstä kokiksi valmistuva Miika Ojala haaveilee perustavansa joskus oman ruokaravintolan tai lounaskahvilan. Kuva: Suvi Hyttinen

Perjantaina Jedun Haapaveden yksiköstä kokiksi valmistuvaMiika Ojala (18) tuumii saaneensa innostuksen ruuanlaittoon ja leipomiseen verenperintönä. Kotona molemmat vanhemmat ovat innokkaita kokkeja, ja Miikakin on viihtynyt keittiöhommissa 12-vuotiaasta lähtien.

– Kun kotsa alkoi seiskaluokalla, inno

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä