Ruoka

Minttu-Maaria tietää mikä haapavetisille maistuu – Kokin oma lempiruoka on makaronilaatikko

Minttu-Maaria Rytky kokkaa lounaan Ihmeen Hyvässä noin sadalle asiakkaalle päivässä. Kotona hän tykkää laittaa samnanlaista kotiruokaa kuin töissäkin.
Minttu-Maaria Rytky kokkaa lounaan Ihmeen Hyvässä noin sadalle asiakkaalle päivässä. Kotona hän tykkää laittaa samnanlaista kotiruokaa kuin töissäkin. Kuva: Suvi Hyttinen

Noin sata lounastajaa täyttää päivittäin vatsansaMinttu-Maaria Rytkyn kokkaamalla kotiruualla. Minttu-Maaria aloitti työt Lounasravintola Ihmeen Hyvässä vuosi sitten ja on tullut asiakkaille tutuksi myös aina iloisena asiakaspalvelijana.

– Nautin tosi paljon tästä työstä! Tämä on monipuolista ja meil

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä