MAINOS

Ylellinen Concorde Centurion on puhdasta luksusta

MAINOS - BEST CARAVAN -

Suomen yksi suurimpia ja kalleimpia matkailuautoja on Concorde Centurion 1165 GSI. Ylellisestä maantieristeilijästä löytyy tilaa ja tyyliä. Pyörillä kulkevasta kaksiossa yhdistyy matkailuautoille uniikki Mercedes-Benzin laadukkuus, hi-tech ja tyylikäs sisustus.  

Ylellinen matkailuauto sisustusta myöten  

Concorde Centurion 1165 GSI on 27,5 m2 täyttä luksusta. Tummien kalusteiden ja pyöristettyjen seinäpaneelien saumattomasti yhteensopiva muoto tuo ajoneuvoon ylellisen tunnelman. Säilytys- ja keittiökalusteissa on kauniin kiiltävät teräsyksityiskohdat, joita kirkkaat LED-valot korostavat.

 

Keittiö on tilava ja varustuksiltaan monipuolinen.


Olohuoneen sohvaryhmä on päällystetty arvokkaalla vaalealla nahalla. Sohvaryhmän säädettävät mekanismituolit kutsuvat syleilyynsä. Käsinojan napista painamalla katon mediakaapista laskeutuu taulutelevisio, jonka ääressä on hyvä katsoa lempiohjelmia.  

 Tilava kaksio  

Ajoneuvon keskellä sijaitseva kylpyhuone toimii etuosan olohuoneen ja takaosan makuuhuoneen välissä tilanjakajana. Kylpyhuoneesta löytyvät suihku ja wc omissa tiloissaan.


Kylpyhuone toimii tilanjakajana keittiön ja makuuhuoneen välissä.


 

Kylpyhuoneesta ylös makuuhuoneeseen astellaan muutaman portaan verran. Makuuhuoneesta löytyy mukava kokolattiamatto, johon on ihana upottaa varpaat pitkän päivän päätteeksi. Saarekevuode on kooltaan suuri 180 x 200 cm. Vuodetta vastapäätä löytyy 32 tuuman LED-taulutelevisio. Makuuhuoneesta löytyy myös reilusti kaappitilaa. Aamuvirkun kokin touhuaminen ei kuulu makuuhuoneeseen kahden oven ja kylpyhuoneen läpi.  

Makuuhuoneen lisäksi autossa voi nukkua ohjaamon päälle laskettavassa parivuoteessa. Tällöin ajoneuvossa nukkuu mukavasti neljä matkustajaa.


Ajoneuvon perässä sijaitsevasta makuuhuoneesta löytyy suuri parivuode.


 

Avaraan keittiöön saa mukavasti lisää työtilaa sähköistystä laskutasosta, joka tulee ulos päätason alta. Kokkausta helpottamassa on myös tilava jääkaappi-pakastin (160/29 l), astianpesukone, keraaminen induktioliesi ja uuni.  

Centurion erikoisuuteena on sähköisesti laajeneva olohuone. Auton vasemmalle puolella oleva levitysosa muodostaa vajaan puolen metrin syvyisen erkkerin. Erkkeri tuo mukavasti lisätilaa auton ollessa pysäköitynä. Lisäksi sähkökäyttöinen kattomarkiisi tuo mukavasti lisäoleskelutilan ulos.  

Autotalliin näppärä kaupunkiauto  

Centurion perässä, makuuhuoneen alla, sijaitsee autotalli, jossa voi kuljettaa A-segmentin henkilöautoa. Pienellä kaupunkiautolla hoituu näppärästi kauppareissut ja päiväretket. Auto pysäköidään talliin kiskoja pitkin vinssin avulla.  
 

Centurionin takatalliin mahtuu näppärä kaupunkiauto.


Ajoneuvon vakiovarusteisiin kuuluu myös hälytysjärjestelmä, joka kattaa niin sisätilat, ovet kuin autotallin luukunkin. Neljän kameran Birdview-järjestelmä takaa, että saat 360-asteen näkymän ajoneuvon ympäristöön.  

Laadukas Mercedes-Benzin alusta  

Concorde Centurion 1165 GSI on rakennettu Mercedes-Benzin Actros-alustalle. Ajoneuvo on lähes 12 metriä pitkä, 2,5 metriä leveä ja 3,85 metriä korkea. Sen 6-sylinterinen 12,7 litran moottori tuottaa 476 hevosvoimaa vääntömomentin ollessa 2 300 Nm.

Centurion on pohjaratkaisuiltaan tilava ja monipuolinen.


 

Centurion kanssa ei tarvitse pysähtyä jokaiselle huoltoasemalle tai matkaparkkiin, sillä dieseltankkiin mahtuu 500 litraa polttoainetta, raikasvesisäiliöön 470 litraa ja harmaavesisäiliöönkin 370 litraa.

Concordessa on nestekiertoinen keskuslämmitys, joka takaa tasaisen lämmön kaikkialle autoon. Olohuoneesta ja makuuhuoneesta löytyy omat kattoilmastoinnit, joiden avulla ei tule hiki helteelläkään. Auton kahta litiumakkua (24 V/180 Ah) voi verkkovirran lisäksi ladata  vakiovarusteisiin kuuluvilla aurinkopaneeleilla.
 

 

Concorde Centurion 1165 GSI on tyylikäs ja näyttävä kokonaisuus.Tutustu matkailuautoihin  

Concorde Centurionia valmistetaan tilauksesta ja omaa luksusautoaan voi joutua odottamaan jonkin aikaa. Mikäli ajoneuvon hankinta kiinnostaa, saatavilla oleviin ajoneuvoihin voit tutustua Best Caravanin sivuilla. Jos et ole vielä kokeillut matkailuautoilua, voit kokeilla harrastusta esimerkiksi vuokraamalla matkailuauton viikoksi tai pariksi. Tutustu myös karavanaarien matkatarinoihin ja vinkkeihin Karavaanielämää-blogissa.