Ruoka

Uudistunut Kylpyläsaari on kerännyt pelkkää kiitosta – Ravintolan aukioloaikoja puntaroidaan koulujen alettua kysynnän mukaan

Yrittäjä Joni Humaloja tarjoili tiistaina terassikaljat Pasi Ahtiselle ja Reima Reunaselle. Ryttylästä lomailemassa olleet miehet kertoivat olevansa Haapavedellä ohikulkumatkalla. Mieluskylältä lähtöisin olevalle Reimalle Saari on tuttu paikka entuudestaan, ja paikan uudistunut ilme sai mieheltä kiitosta. - Oikein siisti ja hyvännäköinen paikka tästä on tullut.
Yrittäjä Joni Humaloja tarjoili tiistaina terassikaljat Pasi Ahtiselle ja Reima Reunaselle. Ryttylästä lomailemassa olleet miehet kertoivat olevansa Haapavedellä ohikulkumatkalla. Mieluskylältä lähtöisin olevalle Reimalle Saari on tuttu paikka entuudestaan, ja paikan uudistunut ilme sai mieheltä kiitosta. - Oikein siisti ja hyvännäköinen paikka tästä on tullut. Kuva: Suvi Hyttinen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kylpyläsaaren ravintola on ollut avoinna nyt nelisen viikkoa, ja yrittäjä Joni Humaloja kertoo asiakkaita riittäneen mukavasti.

– Varsinkin loppuviikkoa kohti väkeä käy aina enemmän. Ehkä perjantai on se kaikkein vilkkain päivä, vähän säästäkin riippuen.

Palaute uudistuneesta leirintäalueesta on ollut

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä