Trampoliini luo unohtumattomia kesämuistoja

Pehmeä nurmikko on täydellinen alusta trampoliinille. Kuva: Kuntokauppa.fi
Pehmeä nurmikko on täydellinen alusta trampoliinille. Kuva: Kuntokauppa.fi Kuva:

MAINOS - KUNTOKAUPPA -

Trampoliini on säilyttänyt paikkansa kesähittinä, joka tuo iloa koko perheelle. Trampoliini säilyttää viehätyksensä monipuolisten käyttötarkoitusten avulla

”Voidaanko ostaa tramppa?” on tuttu lause monelle vanhemmalle. Usein trampoliinin nähdään olevan vaikeampi ja kalliimpi hankinta kuin se todellisuudessa onkaan. Hyvään trampoliiniin ei tarvitse kuluttaa kaikkia lomarahoja, vaan on mahdollista saada laadukas trampoliini edullisesti. FitNord-trampoliinit ovat loistava valinta helppoutta ja laatua arvostavalle. Turvallisuus on haluttu ottaa huomioon muun muassa trampoliinin oviaukon tuplavarmistuksella, jossa on vetoketjun lisäksi myös solkikiinnitys, joka takaa sen, että trampoliinista ei pääse putoamaan hyppimisen aikana.

 

Lasten lempparista aikuisten treenivälineeksi

 

Mikä parasta, aikuisetkin voivat hyödyntää trampoliinia tehokkaaseen treenaamiseen. Aina ei tarvitse lähteä omaa pihaa pidemmälle saadakseen päivän liikuntasaldon täyteen. Trampoliini säästää myös aikaa, sillä jo 10 minuutin pomppiminen trampoliinilla vastaa puolen tunnin juoksulenkkiä. Trampoliinilla hyppiminen kehittää koordinaatio- ja hapenottokykyä ja harjoittelu avaa kankeimmatkin kropat.

FitNord-trampoliinit on suunniteltu myös aikuisten käyttöön. Vahva jousitus ja tukeva teräsrunko tarjoavat miellyttävät hypyt kaikenikäisille käyttäjille.

 

Paljon muutakin kuin hyppimistä

 

Hyppimisen lisäksi trampoliini toimii loistavana pohjana leikkimajalle, jollaisia lapset tykkäävät itse tuunata. Trampoliini luo luovuudelle uudenlaista tilaa ja se toimii pohjana moniin leikkeihin. Trampoliinin suosio ei laske lasten kasvaessa, joten se on harvinaisen pitkäikäinen investointi.

 

Trampoliini onnistuu säilyttämään uutuudenviehätyksensä ja palauttamaan innon hyppimiseen aina joka kevät uudelleen. Trampoliinilla on myös mahdollista aina harjoitella uusia temppuja taitotason kasvaessa. Koska trampoliini on monivuotinen hankinta, kannattaa valita oikeanlainen trampoliini heti alkuun. Laadukas ja tukevarunkoinen trampoliini kestää kovassa käytössä monta vuotta.

Tutustu Kuntokaupan trampoliinivalikoimaan:https://www.kuntokauppa.fi/trampoliinit