Paikallisuutiset

Tiedätkö sinä, missä sijaitsee lähialueesi huonokuntoisin tie? Etsimme surkeassa kunnossa olevia teitä – ilmianna bongauksesi kuvalla!

Hilla Groupin toimitukset haravoivat, missä sijaitsee lähialueen huonokuntoisin tie. Lähetä meille kuva ja kuvaajan tiedot, jos epäilet, että olet löytänyt surkeimman yleisen tien lähialueeltasi.

Hilla Groupin lehdillä on etsinnässä huonokuntoisimmat tiet. Kuva: Clas-Olav Slotte

Kevät on Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa jo melko pitkällä, mutta Kainuussa ja Lapissa kelirikko on parasta aikaa tienkulkijoiden riesana.

Yhtä kaikki, teiden kunto on puheenaihe, josta riittää kokemuksia ja sanottavaa, oltiinpa sitten Kajaanissa, Kokkolassa tai Kittilässä.

Hilla Groupin toimitukset etsivät yksissä tuumin alueen huonokuntoisinta tietä. Missä kulkeminen on kuoppaista? Entä mistä löytyy tie, johon ei ole asiaa normaalilla henkilöautolla keväällä kelirikon aikaan?

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ilmianna meille oma bongauksesi huonosta tiestä ja kerro, mistä tämä tie löytyy. Jos sinulla on omakohtaisia kokemuksia tien kulkemisesta tai tien varteen jäämisestä, voit laittaa nekin tiedot kuvan mukana. Huomioithan, että etsimme nimenomaan yleistä tietä.

Toimitukset koostavat kuvia huonokuntoisista teistä yhteiseen juttuun. Lisäksi voimme ottaa yhteyttä haastattelujen toivossa. Auta meitä löytämään alueen huonoimmassa kunnossa oleva tie

Kysely on auki 31. toukokuuta asti.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä