Paikallisuutiset

Sekä Haapaveden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Päivi Ollila että hallituksen puheenjohtaja Anri Kolehmainen jättävät politiikan – "Suuria asioita saatiin aikaan, mutta mitä oltaisikaan saatu aikaan, jos ei olisi hukattu aikaa riitelemiseen"

Kuva on neljän vuoden takaa, kun Haapavedellä tehtiin historiaa ja valittiin sekä kaupunginvaltuuston että -hallituksen puheenjohtajaksi nainen. Nyt sekä Päivi Ollila (vasemmalla) että Anri Kolehmainen ovat päättäneet olla hakematta jatkokautta.
Kuva on neljän vuoden takaa, kun Haapavedellä tehtiin historiaa ja valittiin sekä kaupunginvaltuuston että -hallituksen puheenjohtajaksi nainen. Nyt sekä Päivi Ollila (vasemmalla) että Anri Kolehmainen ovat päättäneet olla hakematta jatkokautta. Kuva: Katariina Anttila

Haapaveden kaupunginvaltuuston puheenjohtajaPäivi Ollila (kesk.) ja kaupunginhallituksen puheenjohtajaAnri Kolehmainen (kesk.) eivät ole asettumassa ehdolle kevään kuntavaaleissa.

Haapavesi-lehdelle lähettämässään mielipidekirjoituksessa Päivi Ollila nostaa syyksi erityisesti valtuutettuihin hyvin he

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä