Kulttuuri

Ruoka yhdistää - Haapavedellä maisteltiin marokkolaisia ja libanonilaisia makuja - Katso ja kuuntele video

The taste of culture -tapahtumia järjestettiin Jedun eri toimipisteissä. Haapavedellä maisteltiin marokkolaisia ja libanonilaisia makuja vapun jälkeen torstaina. Kuvassa vasemmalta marokkolainen Firaous Taket sekä libanonilaiset Mohammad Hijazi ja Mohammad Maanaki. Kuva: Paula Jaakkonen-Tanskala

Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä Jedun opiskelijakunta eli Jeduskunta sai tehtäväkseen miettiä, miten edistää yhteisöllisyyttä opiskelijoiden ja henkilökunnankin keskuudessa. He totesivat, että ruoka yhdistää.

– Niinpä järjestämme tänä keväänä viidessä toimipisteessä The taste of culture -tapahtumat

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä