Paikallisuutiset

Pohde järjestää 28. helmikuuta Teams-yhteydellä asukastilaisuuden, jossa kertoo suunnitelmistaan alueella. Kuva: Tiina Mäki/OYS Valokuvaus

Pohde kertoo suunnitelmistaan keskiviikon asukastilaisuudessa – Vapaasti luettavissa olevassa jutussa linkki, josta pääset osallistumaan tapahtumaan

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde järjestää asukastilaisuuden tuottavuus- ja taloudellisuusohjelman toimenpidesuunnitelmista etäyhteydellä keskiviikkona 28. helmikuuta kello 17 alkaen. Tilaisuudessa kerrotaan toimenpidesuunnitelmien sisällöstä sekä valmisteluun liittyvistä lähtökohdista. Tästä pääset osallistumaan Microsoft Teams-tapahtumaan.

Pohde järjestää myöhemmin myös joitakin paikallisia infotilaisuuksia aiheeseen liittyen.

Pohteen tuottavuus- ja taloudellisuusohjelmaan liittyvien toimenpidesuunnitelmien valmistelu on edennyt ja kooste suunnitelmista on julkaistu. Suunnitelmat sisältävät palveluverkkoa koskevia toimenpiteitä, joilla on vaikutuksia henkilöstöön, asukkaisiin ja asiakkaisiin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Suunnitelmissa kuvataan sosiaali- ja terveyskeskusten palveluvalikoimaa Pohjois-Pohjanmaan alueella sekä muutokset ikäihmisten, vammaisten, perheiden ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluihin.

Suunnitelmat sisältävät myös pelastustoimea ja konsernipalveluita koskevia sopeutustoimia.

Tilaisuudessa puheenvuoroja pitävät hyvinvointialuejohtaja Ilkka Luoma ja sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisjohtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto. Mukana on myös Pohteen toimialuejohtoa. Tilaisuuden juontaa yhteistyöjohtaja Marjo Riitta Tervonen.

Tilaisuus nauhoitetaan ja sen voi katsoa myöhemmin Pohteen nettisivuilta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pohde järjestää 11. maaliskuuta jälkeen myös joitakin paikallisia infotilaisuuksia, joista viestitään myöhemmin erikseen.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä