Paikallisuutiset

Pohde avaa neuvontapalvelun asiakkaille, mutta sillä on myös palvelunumero, josta voi kysyä oikeaa asiakaspalvelunumeroa.

Pohde avaa neuvontapalvelun asiakkaille toukokuun puolivälissä

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen neuvontapalvelu aloittaa toimintansa 14. toukokuuta. Neuvontapalveluun voi soittaa esimerkiksi potilastiedustelua tai yleistä neuvontaa tarvittavissa tilanteissa. Neuvontapalvelu ohjaa myös Pohteen digitaalisten palvelujen käytössä.

Asiakas voi soittaa neuvontapalveluun, kun hän tarvitsee yleistä neuvontaa Pohteen palveluista tai hän ei tiedä mistä voisi saada apua asiansa hoitamiseen. Omainen voi tiedustella potilaan tilanteesta soittamalla samaiseen numeroon, jos hän ei tavoita potilasta. Neuvontapalveluun voi soittaa myös silloin, kun asiakas tarvitsee ohjausta Pohteen digitaalisten palvelujen käytössä.

Pohteen neuvontapalvelu palvelee asiakkaita, viranomaisia, palveluntuottajia ja Pohteen henkilöstöä puhelinnumerossa 08 669 9600 joka päivä kello 8–18.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Puhelinvaihde auttaa puolestaan löytämään Pohteen oikean asiakaspalvelunumeron. Puhelinvaihde ei korvaa olemassa olevia palvelunumeroita. Pohteen puhelinvaihde palvelee asiakkaita puhelinnumerossa 08 669 9500 maanantaista perjantaihin kello 7–19.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä