Paikallisuutiset

Pian kolmannelle polvelle siirtyvä Aholan tila palkittiin 50 vuotta jatkuneesta laatumaidon tuotannosta – Laadun arviointi tehdään nykyäänkin ihmissilmällä

Kyösti Ahola (kuvassa keskellä) laskeskelee, että tilalla on lähdetty lypsylle 50 vuoden aikana noin 36 500 kertaa, ja laaduntarkkailua on täytynyt tehdä jokaisella navettareissulla. Lähitulevaisuudessa tila on siirtymässä kolmannelle sukupolvelle, Mikko ja Jaakko Aholan hoitoon.
Kyösti Ahola (kuvassa keskellä) laskeskelee, että tilalla on lähdetty lypsylle 50 vuoden aikana noin 36 500 kertaa, ja laaduntarkkailua on täytynyt tehdä jokaisella navettareissulla. Lähitulevaisuudessa tila on siirtymässä kolmannelle sukupolvelle, Mikko ja Jaakko Aholan hoitoon. Kuva: Suvi Hyttinen

HaapavetisilleKyösti jaHeikki Aholalle on myönnetty kultainen Walter Ehrström -mitali tilalla 50 vuotta yhtäjaksoisesti tuotetusta E-luokan laatumaidosta. Maidontuotannon Vattukylällä sijaitsevalla tilalla aloittivat veljesten vanhemmatMirja jaVäinö Ahola vuonna 1961.

– Yhdellä lehmällä on lähdetty l

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä