Paikallisuutiset

Löydätkö oman ehdokkaasi? – Keskipohjanmaan ja KPK Medioiden paikallislehtien vaalikone aukesi äänestäjien tarkasteltavaksi maanantaina iltapäivällä

Keskipohjanmaan ja KPK Medioiden paikallislehtien vaalikone avautui mediatalon lehtien tilaajien tarkasteltavaksi maanantaina iltapäivällä.

Kutsu tulla vastaamaan vaalikoneeseen on lähetetty ehdokkaille 27 kuntaan Keskipohjanmaan ja konsernin paikallislehtien vaikutusalueella. Ensimmäiset ehdokkaat saivat henkilökohtaiset linkkinsä vaalikoneeseen 17. maaliskuuta. Sittemmin linkki on lähtenyt yli 1700 ehdokkaalle aina sitä mukaa, kun puolueilta ja valitsijayhdistyksiltä saatiin heidän yhteystietonsa.

Kuntavaaleissa, joissa ehdokkaita on paljon, heidän mielipiteidensä vertailu voi olla hankalaa. Vaalikone kertoo, millaisia ehdokkaita kuntavaaleissa on tarjolla. Samalla se avaa ehdokkaiden näkemyksiä moniin paikallisiin asioihin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Keskipohjanmaan ja KPK Median paikallislehtien vaalikoneessa kuntavaaliehdokkaille on esitetty niin yleisiä kuin paikallisia väittämiä. Jokaisen väitteen perään ehdokas on voinut perustella omaa kantaansa asiaan.

Vaalikoneen kysymykset on laadittu Keskipohjanmaan sekä Haapavesi-lehden, Kalajokilaakson, Kalajokiseudun, Lestijoki-lehden, Nivala-lehden ja Perhonjokilaakson yhteistyönä. Vaalikoneeseen ladattuja vastauksia on tarkoitus hyödyntää kevään mittaan kuntavaaleja koskevassa uutisoinnissa.

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa jo kuluvan kuun loppupuolella, 26. toukokuuta ja se päättyy 8. kesäkuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 13. kesäkuuta.

Löydät Keskipohjanmaan ja KPK Medioiden paikallislehtien vaalikoneen myös osoitteesta:keskipohjanmaa.fi/vaalikone

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lue täältä:

Katso tästä Kokkolan ja Keskipohjanmaan levikkialueen muiden kuntien kuntavaalien ehdokaslistat

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä