Paikallisuutiset

Torstaina ja perjantaina lakko vaikuttaa Postin kautta jaettaviin Haapavesi-lehtiin. Kuva: Anne Mattila

Lakko vaikuttaa Haapavesi-lehden jakeluun torstaina – Vuoden vauvat 2023 julkaistaan ensi viikon lehdessä

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) liittohallitus teki viime viikolla päätöksen poliittisesta lakosta helmikuun 1. ja 2. päivänä. Lakko on osa SAK:n ja liittojen toimenpiteitä, jolla vastustetaan hallituksen leikkauksia.

Torstaina ja perjantaina lakko vaikuttaa Postin kautta jaettaviin Haapavesi-lehtiin. Posti jakaa kaikkiaan 450 kappaletta Haapavesi-lehtä viikottain. Oma jakelu eli Hilla Logistiikka toimii normaalisti, mutta Postin jakelussa olevia lehtiä ei saada jaettua.

– Valitettavasti tässä on kyse meistä riippumattomista syistä eli PAU:n lakosta. Voimme vain pahoitella tilannetta, mutta toivottavasti mahdollisimman moni laittaa Hilla-tunnukset kuntoon, niin lehden voi lukea heti tuoreeltaan omalta koneelta, kännykältä tai tabletilta. Onneksi suurin osa tilaajista kuuluu oman jakelun piiriin, mutta se ei tietenkään lohduta niitä kauempana asuvia tilaajia, joille printtilehti ei tule tällä viikolla, päätoimittaja Anne Mattila sanoo.

Tästä ohjeet Hilla-tilin luomiseen ja aktivointiin!

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Asiakaspalvelu: Puh. 020 750 4469 (ma-pe 9-15)

Jakamatta jääviä lehtiä ei jaeta myöhemmin. Nyt on hyvä ottaa digitunnukset käyttöön, jolloin lehden voi lukea missä ja milloin vain.

Samalla toimitus päätti siirtää tälle viikolle aiotun Vuoden vauvat 2023 viikolla eteenpäin. Vuoden vauvat löytyvät siis 8.2. julkaistavasta painetusta lehdestä.

Näin luot Hilla-tunnukset ja saat lukuoikeuden Hillan julkaisuihin ja pääset hallinnoimaan omia tietojasi. Kuva: Hilla Group Oyj
Laittamalla Hilla-tunnukset kuntoon lehden voi lukea heti tuoreeltaan omalta koneelta, kännykältä tai tabletilta. Kuva: Anne Mattila
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä