Lainojen yhdistämisen myötä saat paremmat lainaehdot

Kuva:

MAINOS - LAINAA.COM -

Lainojen yhdistäminen ei ole lainkaan niin monimutkaista ja työlästä kuin voisi äkkiseltään kuvitella. Oikeastaan kyse on täysin päinvastaisesta; yhdistämällä lainat oman talouden hallinta muuttuu aiempaa helpommaksi. Ja mikä parasta, voit myös säästää rahaa lainanhoitokulujen pienentyessä.

Käytännössä lainojen yhdistäminen tarkoittaa luottokorttivelkojen, kulutusluottojen ja muiden erilaisten lainojen maksamista yhdellä uudella kohtuullisen koron yhdistelylainalla. Vanhojen velkojen yhteenlaskettu velkasumma ei muutu, mutta lainanhoidon kokonaiskustannukset pienenevät kun useiden erillisten lainojen sijaan lyhennetäänkin vain yhtä lainaa.

Yhdistelylainoissakin on eroja. Markkinatilanteesta riippuen korkokustannuksissa ilmenee huomattaviakin vaihteluita eri lainatarjoajien kesken. On kuitenkin olemassa helppo tapa löytää edullinen yhdistelylaina. 

Hae lainaa netissä käyttäen luotettavaa ja ilmaista lainakilpailutuspalvelua. Netissä tapahtuva lainakilpailutus on nopea ja varma tapa löytää kohtuullisen koron yhdistelylainatarjoaja, jonka kanssa voi kilpailutuksen jälkeen solmia lainasopimuksen.

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Yhden uuden lainan alaisuuteen yhdistetyt erilliset lainat tuovat nopeasti helpotusta arjen talousasioiden hoitamiseen. Yhdistelylainan myötä jäljelle jää vain yksi laina, jonka lyhennys tulee muistaa kerran kuukaudessa maksaa lukuisten erillisten lyhennysten sijaan.

Kilpailuttamalla yhdistelylainan luotettavan lainakilpailutuspalvelun avulla on erittäin todennäköistä, että saat myös selkeitä säästöjä korkokuluissa.Lainojen yhdistäminen kohtuullisen koron yhdistelylainalla onnistuu kätevästi hyödyntäen Lainaa.comin lainakilpailutuspalvelua. Löydät muutamissa minuuteissa markkinoiden parhaat tarjoukset ja voit suoraan siirtyä parhaan tarjouksen tehneen lainatarjoajan nettisivulle solmimaan yhdistelylainasopimuksen.

Korkovertailuissa on aina muistettava tarkastella todellista vuosikorkoa eikä nimelliskorkoa. Lainatarjoajat saattavat korostaa pientä nimelliskorkoa, sillä se ei sisällä lainan oheiskuluja. Oheiskuluja ovat esimerkiksi avausmaksu ja tilinhoitomaksut. Lainaa.com käyttää aina kilpailutuksessa todellista vuosikorkoa, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät maksut. Yhdistelylainan avulla saat hyvin todennäköisesti pienemmän todellisen vuosikoron sisältävän lainan vanhoihin lainoihin verrattuna, sillä oheiskuluja on huomattavasti vähemmän.

Yhdistelylainan ottamisen myötä on samalla mahdollista tarkastella lainan ehtoja ja valita itselleen sopivimmat ehdot omaava yhdistelylaina. Yhdistelylainkilpailutuksessa jokainen lainatarjoaja asettaa yksilölliset lainaehdot tarjoukselleen, joten lainaehtoihin tutustuminen on hyvin tärkeää. Mikäli haluaa, että lainan sisältää mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin tai lainan ennakkomaksumahdollisuuden ilman lisäkustannuksia, on perehdyttävä lainanehtoihin ja varmistettava, että nämä toimenpiteet ovat mahdollisia.

Lainan pituuteen pystyy myös vaikuttamaan. Lainaa.com palvelun avulla kilpailutetuissa yhdistelylainoissa voi olla jopa 20 vuoden takaisinmaksuaika. Itse lainasumma voi olla suurimmillaan 60 000 €. Pitempi laina-aika pienentää kuukausierän suuruutta, jolloin omista tuloista jää enemmän käytettäväksi arjen menoihin.

Ota taloutesi tarkkaan hallintaan Lainaa.com palvelun avulla

Yhdistelylaina on suosittu tapa helpottaa omaa taloudellista tilannetta useiden erillisten lainojen maksamisen päättyessä ja tilalle tulee vain yksi laina. Lainaa.com tarjoaa avoimen ja reilun lainakilpailutuksen, jonka avulla on mahdollista löytää markkinoiden edullisin yhdistelylaina. Kilpailutuspalvelu on ilmainen, sillä saamme korvauksen jokaisesta palvelun kautta otetusta yhdistelmälainasta lainojen myöntäjiltä.

Laaja yhteistyöverkostomme pankkien ja rahoitusyritysten kanssa mahdollistaa hyvin laajan kilpailutuksen. Voit saada tarjouksia jopa yli 40 erilaisilta yhdistelylainoja myöntäviltä rahoittajilta. Kilpailutuksen tulokset esitämme helposti ymmärrettävässä muodossa käyttäen vertailuperusteena lainojen todellista vuosikorkoa.

Alan kovan kilpailun ansiota lainakilpailutuspalvelumme hyvin todennäköisesti löytää edullisempaa lainaa kuin mitä esimerkiksi luottokorttiyhtiöt tarjoavat. Tee selvitys nykyisistä lainoistasi ja kokeile sen jälkeen kilpailuttaa yhdistelylaina Lainaa.com palvelussa. Saata yllättyä siitä, kuinka hyviä lainatarjouksia kymmenet eri rahoittajat sinulle tarjoavat yhdistelylainaksi.  

Tutustu myös samalla muihin säästöpalveluihimme osoitteissa Insured.fi sekä Sähköt.net ja katso, kuinka paljon reilummin voit säästää arjen raha-asioissasi!