Kohtuullisen koron vakuudeton laina on löydettävissä nopeasti

Kuva:

MAINOS - LENDERS.FI -

Rahan käytön tulisi aina olla suunnitelmallista, mutta elämä ei aina mene suunnitelmien mukaisesti. Kodinkoneen rikkoutuminen tai lemmikin äkillinen eläinlääkärikäynti voivat osua juuri siihen hetkeen, kun käyttövarat ovat vähissä. Nopea vakuudeton laina on tällöin perusteltu ratkaisu, kunhan muistaa kilpailuttaa lainan.

Nopeaa lainarahaa tarjoavat lukuisat rahoittajat, mutta kohtuullisen koron lainaa eivät läheskään kaikki nopeaa lainaa tarjoavat rahoittajat myönnä. Lainankilpailutuspalvelun käyttö varmistaa sen, että löydät nopeasti kyseisen ajankohdan edullisimmat lainatarjoukset.

Miksi kilpailutuspalvelun käyttö kannattaa? 

Lainan kilpailuttaminen kiireellisessäkin rahantarpeessa on ehdottoman suositeltavaa. Ilman kilpailutusta saatat joutua maksamaan lainasta täysin turhia sivukuluja, jotka nostavat luoton hintaa tarpeettomasti.

Kilpailutuspalvelun avulla saat helposti vertailukelpoiset lainatarjoukset, joissa näkyy kunkin lainatarjouksen kokonaiskustannukset sisältäen kaikki oheiskulut.

Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset vertailukelpoisesti 

Edullista nimelliskorkoa käytetään usein lainatarjousten edullisuutta korostettaessa, mutta lainan kokonaishinnan kertoo vasta lainan todellinen vuosikorko.

Kilpailutuspalveluissa käytetään käytännössä aina vertailukelpoista todellista vuosikorkoa edullisimman lainan löytämiseksi. Kilpailuttamisen avulla voit varmistaa, että saat varmasti sen hetkisen markkinatilanteen edullisimman lainatarjouksen kymmenien lainatarjoajien joukosta.

 

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja ei vielä sido nostamaan lainaa 

Lainojen kilpailutus on helppoa eikä se vielä sido hakijaa hyväksymään yhtäkään saatua tarjousta. Hakemuslomakkeelle tulee kirjata henkilötiedot lainan hakijasta sekä hänen työ- ja koulutustaustansa. Kaikki lomakkeelle kirjatut tiedot vaikuttavat lainatarjousten sisältöön, joten hakijoiden tulee olla hyvin huolellisia kilpailutuspalvelun tietolomaketta täyttäessään. 

Vakuudettoman nopean lainan saaminen edellyttää säännöllisiä tuloja, joten hakulomakkeen liitteeksi tulee ladata todistus tuloista, kuten esimerkiksi palkka- tai eläketulot todistava dokumentti.

Lainatarjouksia saa yleensä jo muutamassa minuutissa 

Itse kilpailutus tapahtuu lomakkeen lähettämisen jälkeen. Lainatarjoajat käsittelevät hakemuksesi sähköisesti ja kukin rahoittaja lähettää vastauksena yksilöllisen lainatarjouksensa. Nopeimmillaan ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat jo muutaman minuutin kuluttua. Kannattaa kuitenkin aina odottaa, että saat ilmoituksen kilpailutuksen valmistumisesta, jotta kaikki tarjoukset ovat mukana lopullisessa vertailussa.

 

Huomioi nämä asiat lainatarjouksia vertaillessasi 

Lainakilpailutuksen teettäminen on nopeaa ja kilpailutuksen tulokset esitetään helposti ymmärrettävässä muodossa. Kilpailutuksen tuloksista voi halutessaan heti valita edullisimman vaihtoehdon jalainaa voi hakea muutamassa minuutissa. Rahat voi nopeimmillaan saada omalle pankkitilille saman arkipäivän aikana. Suosittelemme kuitenkin ennen lopullista lainatarjoajan valintaa perehtymään myös lainaehtoihin.

Tutustu lainaehtoihin huolellisesti 

Lainaehdot ovat luettavissa lainatarjousten liitteenä. Ehdoissa määritellään esimerkiksi lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus ja lainan etuajassa maksamisen ehdot. Lainan ehtoja tulee aina peilata omiin tulevaisuudensuunnitelmiin. Jos aiot mahdollisuuksien mukaan maksaa lainan kokonaisuudessaan heti kun se vain on mahdollista, älä valitse lainaa, jonka ehdoissa määritellään huomattavia lisäkuluja lainan kertamaksusta.

 

 

Ei ole mitenkään tavatonta, että halvin lainatarjous ei olekaan sopivin vaihtoehto omaan elämäntilanteeseen. Joustavat ehdot sisältävä, mutta aavistuksen kalliimman kuukausierän omaava laina saattaa sopia sinulle paremmin. Peilaa aina lainaehtoja omiin suunnitelmiisi ja valitse edullisin laina, jonka ehdot sopivat itsellesi.

Lainakilpailutuksen voit aina teettää uudestaan, mikäli saadut tarjoukset eivät vaikuta sopivilta. Uuden kilpailutuksen voit teettää esimerkiksi erilaisella takaisinmaksuajalla, jonka myötä kuukausierät muodostuvat kohtuullisemmiksi.

 

Lainan kilpailutus on riskitöntä ja nopeaa 

Yllättävä rahantarve aiheuttaa ymmärrettävästi stressiä. Nopeasti saatavilla oleva laina tarjoaa pikaisen ratkaisun, mutta rahan lainaaminen voi myös aiheuttaa huolia. Käyttämällä luotettavaa lainavertailupalvelua voit olla varma siitä, että nopea laina sisältää kohtuullisen koron ja oheiskulut eivät pääse yllättämään.

 

 

Lenders.fi:n lainakilpailutukset perustuvat todellisen vuosikoron vertailuun. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kulut, joten lainatarjousten kustannuksien vertailu on helppoa ja nopeaa. Silloin kun lainarahan tarve on akuutti, tarjoaa lainavertailupalvelu vaivattoman ja luotettavan ratkaisun.