Paikallisuutiset

Katariina Anttila Haapavesi-lehden pääkirjoituksessa: Yhtään Haapista ei ilmestyisi, ellette te lukijat kokisi paikallislehteä omaksenne

Haapavesi-lehden toimituksen paikalla on aikoinaan sijainnut Yhdyspankin konttori, kulmahuoneessa piti majaa pankinjohtaja ja lainaa tarvinneet vääräleuat nimesivät huoneen ”rukoushuoneeksi”. Nyttemmin siitä on tullut päätoimittajan työhuone. Nappasin selfien, kun poistuin paikalta ja jätin lehden uuden päätoimittajan, virallisesti tehtävässä 7.9. aloittavan Anne Mattilan asettumaan rukoushuoneeseen taloksi.
Haapavesi-lehden toimituksen paikalla on aikoinaan sijainnut Yhdyspankin konttori, kulmahuoneessa piti majaa pankinjohtaja ja lainaa tarvinneet vääräleuat nimesivät huoneen ”rukoushuoneeksi”. Nyttemmin siitä on tullut päätoimittajan työhuone. Nappasin selfien, kun poistuin paikalta ja jätin lehden uuden päätoimittajan, virallisesti tehtävässä 7.9. aloittavan Anne Mattilan asettumaan rukoushuoneeseen taloksi. Kuva: Katariina Anttila

Laskeskelin, että olen ehtinyt kirjoittaa Haapavesi-lehteen noin 700 pääkirjoitusta. Tämä on niistä viimeinen. Ensi viikolla pääkkärin kirjoittaa uusi päätoimittaja Anne Mattila. On aika kiittää vuosista Haapavesi-lehden päätoimittajana.

Haapavesi-lehden toimituksessa vaihtuvuus on ollut kuluneina vu

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.