Paikallisuutiset

Haapavesi-lehti 10 vuotta sitten: Valio kasvatti Oltermannin tuotantoa ja haapavetiset nimesivät Ahti Pekkalan sekä Timo Hannulan paikkakunnan tärkeimmiksi merkkihenkilöiksi

Suomen suosituimman juuston valmistus oli jatkumassa Haapavedellä entistä suuremmalla volyyymilla. Kuvassa Haapaveden juustolan valmistuksen ohjaaja Marja-Liisa Hintta valmistautumassa Oltermannien pakkaamiseen.
Suomen suosituimman juuston valmistus oli jatkumassa Haapavedellä entistä suuremmalla volyyymilla. Kuvassa Haapaveden juustolan valmistuksen ohjaaja Marja-Liisa Hintta valmistautumassa Oltermannien pakkaamiseen. Kuva: Liisa Ängeslevä

Valio oli investoinut 17 miljoonaa euroa Haapaveden juustolan laajennukseen. Investoinnilla lisättiin Oltermannin tuotantoa ja maitoraaka-aineen vastaanottoa sekä tehostettiin jätevesien käsittelyä. Laajennuksen harjakaisjuhlassa oli kerrattu Suomen suosituimmaksi juustoksi nousseen Oltermannin hist

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä