Paikallisuutiset

Haapavesi-lehden viikon kuva: Paakinahon kuljettajat pitävät yllä ikivanhaa lakkiperinnettä

– Koululaisilta tulee aina välillä kommentteja, että mistä noin komia lakki, kertoo Juhani Oja (oikealla). Juhani käyttää töissä Paakinahon bussikuskina lähes aina perinteikästä linja-auton kuljettajan lakkia. Hän kertoo ostaneensa joskus joltain romu-ukolta. Lakin ikää hän ei tiedä. Martti Myllyniemen työlakki on ostettu uutena vuonna 1985 Oulun matkahuollosta. Hän vetää sen päähänsä, kun pakkasta alkaa olla 15 astetta.
– Koululaisilta tulee aina välillä kommentteja, että mistä noin komia lakki, kertoo Juhani Oja (oikealla). Juhani käyttää töissä Paakinahon bussikuskina lähes aina perinteikästä linja-auton kuljettajan lakkia. Hän kertoo ostaneensa joskus joltain romu-ukolta. Lakin ikää hän ei tiedä. Martti Myllyniemen työlakki on ostettu uutena vuonna 1985 Oulun matkahuollosta. Hän vetää sen päähänsä, kun pakkasta alkaa olla 15 astetta. Kuva: Katariina Anttila

– Koululaisilta tulee aina välillä kommentteja, että mistä noin komia lakki. Kyllä minulla tämä myssy on päässä joka päivä, kertoo Paakinahon linja-autokuskiJuhani Oja (oikealla).

Hän kertoo ostaneensa perinteikkään lakin joskus joltain romu-ukolta. Lakin ikää hän ei tiedä.

Martti Myllyniemi sen sijaa

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä