Paikallisuutiset

Haapavesi-lehden verkkosivut uudistuivat – Paikalliset uutiset ja sisällöt nyt paremmin luettavissa myös puhelimella

Tilaajien tulee vaihtaa salasana vanhoihin tunnuksiin, uusien tilaajien tulee aktivoida itselleen Hilla-tunnukset

Haapavesi-lehden uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä kahvipöydissä oikein puhutaan.

Myös kännyköihin ladattava mobiilisovellus uudistuu. Uudistus tarkoittaa lukijoiden ja tilaaja-asiakkaiden kannalta sitä, että paikalliset ja alueellisetkin uutiset löytyvät jatkossa ketterästi käden ulottuvilta ja ajantasaisesti.

Uudistuksen myötä tilaajat pääsevät lukemaan sisältöjä siten, että vaihtavat jo olemassa oleviin tunnuksiin salasanan. Uusien asiakkaiden tulee luoda itselleen Hilla-tunnukset, jotka pääset tekemään täältä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Näin luot itsellesi tunnukset. Kuva: Elina Korpiaho

Haapavesi-lehden verkkopalvelusta löytyy jatkossa joka päivä paikallisia uusia sisältöjä. Mobiilisovelluksen käyttäjät voivat räätälöidä sovelluksesta itselleen mieluisan muun muassa valitsemalla itseä kiinnostavat aihealueet. Uudistuksen myötä kommentointi jää pois verkkosivuilta joksikin aikaa, mutta se otetaan uudelleen käyttöön myöhemmin.

Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

Paikalliset uutiset, tarinat ja tutut juttusarjat eivät muutu miksikään. Ne löytyvät uusilta sivuilta kuten tähänkin asti. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

– Haapavesi-lehti on jatkossakin raivopaikallinen julkaisu, josta löytyvät oman paikkakunnan puhutuimmat aiheet, uutiset ja ihmiset 365 päivänä vuodessa, päätoimittaja Anne Mattila lupaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Toivon, että uuden mobiilisovelluksen ansiosta lehti kulkee paikkakunnalta poismuuttaneidenkin mukana ja tuo joka päivä tuoreen “kirjeen” kotiseudulta, sillä nykyteknologian ansiosta olemme lukijoiden tavoitettavissa jatkuvasti ja kaikkialla, hän jatkaa ja muistuttaa, että uusien sivujen kautta toimitukselle voi jättää palautetta, juttuvinkkejä, kuvia ja videoitakin.

Verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen uudistuminen koskee kaikkia Hilla groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

Uudistuksen myötä paikalliset uutiset ovat paremmin luettavissa myös mobiilissa.