Hyvinvointi

Haapaveden seurakunta ryhtyy järjestämään yhteisöllisiä aterioita kerran kuussa

Kirkon Keitto -ateriat valmistetaan talkootyönä. Mukaan on lupautunut sekä yhteisöjä että yksittäisiä henkilöitä. Arkistokuvassa seurakuntakeittiöllä talkoissa Hillevi Tiirola ja Irja Niemimäki.
Kirkon Keitto -ateriat valmistetaan talkootyönä. Mukaan on lupautunut sekä yhteisöjä että yksittäisiä henkilöitä. Arkistokuvassa seurakuntakeittiöllä talkoissa Hillevi Tiirola ja Irja Niemimäki. Kuva: Suvi Hyttinen

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Haapaveden seurakunta alkaa kerran kuussa järjestää yhteisöllisen aterian. Ateria on saanut nimekseen Kirkon Keitto.

Aterian tavoitteena on muun muassa torjua yksinäisyyttä. Ateria on tarkoitettu kaikille, myös työssäkäyville. Keitolle kutsutaan erityisesti heitä, jotka kokevat, että heillä on ateria

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä