sunnuntai 29.1.2023 | 05:19
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Haapaveden rotarit palkitsevat HaU:n Profeetta omalla maallaan -tunnustuksella – Ensi perjantain luentotilaisuudessa varataan aikaa muistelupuheille seuran toiminnasta

KATARIINA ANTTILA
La 19.2.2022 klo 12:00

Haapaveden rotarien perinteisen Profeetta omalla maallaan -tunnustuspalkinnon kohteeksi on tänä vuonna valikoitunut Haapaveden Urheilijat.

– Haapaveden Rotaryklubi haluaa palkita HaU:n kaikesta siitä hyvästä, mitä he ovat tehneet paikkakunnan ja paikkakunnan harrastamispaikkojen hyväksi sekä erityisesti lasten ja nuorten harrastamisen, ulkoilun, liikkumisen ja terveiden elintapojen edistämisen puolesta, klubin presidentti Niko Toivola perustelee.

– Haapaveden Rotaryklubi on saanut olla tässä työssä hyvin pienessä roolissa mukana, sen verran, että olemme voineet rehellisesti todentaa HaU:n talkootyön ja tekemisen voiman olevan vertaansa vailla.

– Esimerkkeinä HaU:n toiminnasta ovat viime vuosien aikana urheilupaikkojen, Aakonvuoren alueen ja Lumimaan kehittäminen sekä Kylpyläsaaren ns. kirkon puolen saneeraaminen virkistysalueeksi.

– Tiedämme HaU:n jättäneen ihmisiin eliniän mittaisia urheilun- ja liikkumisen ilon kipinöitä, Toivola toteaa.

Palkitsemistilaisuus järjestetään koronarajoitukset huomioiden perjantai-iltana 25. helmikuuta Reijowaara-salissa yleisölle avoimena luentona, jossa HaU:n edustaja esittelee seuran toimintaa.

Tapahtuman järjestäjät varaavat myös aikaisempien vuosien HaU-aktiiveille tilaisuuden pitää pieniä, 5–10 minuutin muistelupuheita. Näistä järjestäjät toivovat ilmoitusta etukäteen.

Haapaveden Rotaryklubi on huomioinut jo pitkään haapavetisiä tai Haapavedeltä lähtöisin olevia tahoja Profeetta omalla maallaan -tunnustuspalkinnolla, profeetan sauvalla. Sen ovat viime vuosina saaneet mm. Justimus ja Aki Kangasharju.

Palkitsemistilaisuuteen on kuulunut huomionosoituksen saajan luento valitsemastaan aiheesta. Huomionosoitus on jaettu lähes vuosittain.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.