perjantai 19.8.2022 | 10:14
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Uimahalli, jäähalli ja muut kaupungin sulkemat tilat avataan alkuviikosta – Jokihelmen opistossa odotetaan kuntien tarkempia linjauksia ennen kuin aikuisten ryhmät voivat alkaa

Katariina Anttila
Ma 10.1.2022 klo 08:43

Haapaveden kaupunki tiedotti sunnuntaina, että aikaisemman sulkupäätöksen kohteena olleet jäähalli, uimahalli, Kokoomo, nuorisotila, kulttuurikeskus Kirnu ja koulujen liikuntasalit avataan mahdollisimman pian alkuviikosta Pohjois-Pohjanmaan aluehallintoviraston purettua lauantaina 8. tammikuuta urheilu-, liikunta- ja virkistystiloja koskeneen sulun.

Kaupungin varautumis- ja pandemiaryhmä linjaa kaupungin tilojen terveysturvallista käyttöä maanantaina 10. tammikuuta. Ohjeistus tilojen terveysturvallisesta käytöstä päivitetään vastaamaan tämänhetkistä tilannetta.

Jokihelmen opiston on odotettava toiminta-alueensa kuntien uudet päätökset ja linjaukset terveysturvallisesta toiminnasta. Rehtori Anu Hultqvist kertoo opiston toimivan kuntakohtaisilla päätöksillä, koska kuntien tautitilanne vaihtelee. Verkko- ja etäopetuskurssit alkavat suunnitellusti.

– Jokihelmen opisto on oppilaitos ja meillä on kunnilta voimassa lupa järjestää opetusta 10.1.2022 alkaen 2005 syntyneille ja sitä nuoremmille. Tällä päätöksellä menemme siihen saakka, että saamme kunnilta uudet linjaukset.

– Tiedotamme kurssilaisia ja henkilöstöä heti kun saamme uutta tietoa. Edelleen on voimassa se, että jos kurssin aloitusajankohta lykkääntyy, kurssin kesto ja tuntimäärä säilyy luvattuna sekä kurssin päättymisajankohta lykkääntyy eteenpäin. Kursseille ilmoittautumisaikaa on jatkettu, Hultqvist toteaa.

Lue lisää:

Sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet kielletty Pohjois-Pohjanmaalla, pieniä ulkotapahtumia mahdollista järjestää – Avi purkaa välittömästi liikuntapaikkoja koskevan sulun

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.