lauantai 6.3.2021 | 03:40
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Nykyisiä koronarajoituksia jatketaan Haapavedellä helmikuun alkuun saakka – Jokihelmen opisto valmistelee uusia etäkursseja

SUVI HYTTINEN
Pe 15.1.2021 klo 13:58

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Haapaveden kaupungin ja sosiaali- ja terveyspiiri Helmen varautumis- ja pandemiaryhmä on päättänyt kunnan epidemiatilanteen perusteella jatkaa nykyisiä rajoitustoimenpiteitä helmikuun alkuun saakka. Ryhmä piti viimeisimmän kokouksensa perjantaina.

Sosiaali- ja terveysministeriön linjauksen mukaan leviämisvaiheessa olevilla alueilla ei ole mahdollisuutta vähentää rajoituksia vaan aikaisemmat rajoitustoimet jatkuvat ennallaan tiukimman mahdollisen tulkinnan mukaan.

Jokihelmen opistossa vapaan sivistystyön keskeytys jatkuu 1.2. saakka. Taiteen perusopetuksen osalta etäopetus suunnitellaan kurssikohtaisesti helmikuun alkuun saakka. Oppilaita informoidaan kurssikohtaisesti opetuksen alkamisesta.

Jokihelmen opistossa kartoitetaan etäopetusmahdollisuuksia myös muun opetuksen osalta. Etäkursseista tehdään ja markkinoidaan uudet kurssit, joille voi ilmoittautua. Nykyiset kurssit ja ilmoittautumiset eivät automaattisesti muutu etäkursseiksi.

Taiteen perusopetuksen oppilaspaikat säilyvät, vaikka opiskelija ei siirtyisi etäopetukseen. Lähiopetus Jokihelmen opistossa aloitetaan heti, kun se alueellisten rajoitusten mukaisesti on mahdollista.

#