torstai 22.10.2020 | 00:09
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Proforest siirtyy JTM Osaajilta Suomen Messut Osuuskunnalle – Metsämessuja halutaan kehittää ammattimaisen tapahtumajärjestäjän kanssa

To 16.1.2020 klo 16:04

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Metsäkonealan kasvavan Proforest-tapahtuman järjestää jatkossa Suomen Messut Osuuskuntaan kuuluva Expomark Oy. Tapahtuman perustanut JTM Osaajat Oy on järjestänyt tapahtuman Haapavedellä kaksi kertaa vuosina 2017 ja 2019.

– Proforestin kasvu yllätti meidätkin positiivisesti ja sen myötä halusimme mukaan kokeneen ja ammattimaisen tapahtumajärjestäjän. Nyt pääsemme kehittämään tapahtumaa yhdessä Suomen johtavan messuosaajan kanssa, kertoo JTM Osaajien toimitusjohtaja Tomi Ruuska.

Proforestissa oli vuonna 2017 mukana noin 120 yritystä ja kävijöitä tapahtumassa vieraili noin 6000. Vuonna 2019 mukana olevien yritysten määrä kasvoi 170:een ja kävijämäärä nousi 8000:een.

– On hienoa lähteä kasvattamaan Proforestia edelleen. JTM Osaajat ovat tehneet upeaa työtä metsäkonealan hyväksi, ja lähdemme innolla kehittämään metsäkonealan huipputapahtumaa, sanoo Expomarkin toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Proforest järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2021. Tapahtuman vastuullinen järjestäjä on Expomark Oy, mutta JTM Osaajien Tomi Ruuska, Juhana Männikkö ja Markku Laitinen jatkavat edelleen mukana Proforestissa.

Suomen Messut Osuuskunta edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa.

Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 65 messutapahtumaa sekä 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli 1,2 miljoonaa vierasta. Suomen Messut Osuuskuntaan myös kuuluva Expomark Oy järjestää teollisuuden ja terveyden alan ammattitapahtumia eri puolella Suomea.

#