Kulttuuri

Jaakko Haukipuro hommasi esivanhemmilleen muistokiven tapulin juurelle

Jaakko Haukipuro ja Putin koira muistokivellä, jonka Jaakko on puuhannut isänisänisänisälleen Matts Kuorikoski Raumalle (1806–1893) ja tämän puolisolle Brita Raumalle (1814–1880) vanhan hautausmaan aidan ulkopuolelle. Jaakon täti on kauan sitten merkinnyt Matin ja Bertan hautapaikan karttaan, jonka Jaakko sai haltuunsa jonkin aikaa sitten. Todennäköisesti haudalla on aikoinaan ollut puinen risti. Sitä Jaakko ei tiedä, missä kirkkomaan aita on 1800-luvulla kulkenut. Jaakko toi paikalle ensin kesällä puuristin ja Mikonpäivänä Matin synnyinkunnasta Kaustiselta kiven.
Jaakko Haukipuro ja Putin koira muistokivellä, jonka Jaakko on puuhannut isänisänisänisälleen Matts Kuorikoski Raumalle (1806–1893) ja tämän puolisolle Brita Raumalle (1814–1880) vanhan hautausmaan aidan ulkopuolelle. Jaakon täti on kauan sitten merkinnyt Matin ja Bertan hautapaikan karttaan, jonka Jaakko sai haltuunsa jonkin aikaa sitten. Todennäköisesti haudalla on aikoinaan ollut puinen risti. Sitä Jaakko ei tiedä, missä kirkkomaan aita on 1800-luvulla kulkenut. Jaakko toi paikalle ensin kesällä puuristin ja Mikonpäivänä Matin synnyinkunnasta Kaustiselta kiven. Kuva: Katariina Anttila

Jaakko Haukipuro on puuhannut isänisänisänisälleen Matts Kuorikoski Raumalle (1806–1893) ja tämän puolisolle Brita Raumalle (1814–1880) muistokiven vanhan hautausmaan aidan ulkopuolelle tapulin tuntumaan.

Matti ja Brita ovat Haapaveden Haukipurojen esivanhempia. Haukipuro-nimeä he tosin eivät vielä k

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä