Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Ahjolan ja Paakkilanhovin kaupat vielä valtuustoon

Haapavesi-lehti+ | Ti 4.9.2018 klo 00:00 [päivitetty ke 11:19]

KATARIINA ANTTILA

Haapaveden kaupungin tavoitteena on tuoda vielä tämän vuoden aikana valtuuston päätettäväksi esitykset Ahjolan päiväkodin ja Paakkilanhovin vanhuspalveluyksikön myymisestä.

Kaupunginjohtaja Antti-Jussi Vahteala kertoo, että Ahjolan osalta neuvotteluja käydään kahden yrityksen kanssa: paikkakunnalla jo toimivan Pilke päiväkodit Oy:n sekä Touhula-päiväkotien kanssa. Paakkilanhovista neuvottelut jatkuvat Attendon kanssa.

Valtuusto hyväksyi Ahjolan ja Paakkilanhovin myymisen jo kesällä talouden tasapainottamisohjelmasta päättäessään. Päätöksestä tehdystä valituksesta johtuen asiat vaativat vielä uuden käsittelyn kaupunginhallituksessa ja valtuustossa. Kaupunginhallitus käsitteli asiaa maanantaina ja merkitsi tiedoksi, että virkamiehet voivat jatkaa edellä mainittujen kauppojen sekä muutamien muiden säästötoimien, muun muassa henkilöstöetuuksien karsimisen valmistelua.

Juttua on korjattu 5.9. kello 11.20. Toisin kuin jutussa aiemmin kirjoitettiin, kaupunginhallitus ei päättänyt vaan merkitsi tiedoksi, että kauppojen ja muutamien muiden säästötoimien valmistelua jatketaa.

#
Fingerpori