sunnuntai 18.11.2018 | 22:48
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Päivyri

Raija Näppä Oulun seudun ammattiopistoon vararehtoriksi

Haapavesi-lehti+ | Ma 27.8.2018 klo 00:00 [päivitetty ti 13:30]

Haapaveden Opiston rehtori Raija Näppä on valittu Oulun seudun ammattiopisto OSAO:n vararehtorin viransijaiseksi. Kasvatustieteiden maisteri Raija Näppä (49) aloittaa tehtävässä 1. lokakuuta, kerrotaan OSAO:n nettisivuilla julkaistussa uutisessa.

Osekkin yhtymähallitus teki valinnan yksimielisesti. Varalle valittiin OSAOn yksikönjohtaja, YTM Antti Rovamo. Tehtävää haki 21 henkilöä, joista 10 haastateltiin.

Viransijaisuus on määräaikainen 31.7.2019 saakka. Kehittämisjohtaja, vararehtorin päätehtävänä on toimia Oulun seudun ammattiopiston pedagogisena johtajana ja opetusyksikönjohtajien esimiehenä.

Raija Näppä on toiminut Haapaveden Opiston rehtorina vuodesta 2015. Hän ei vielä tässä vaiheessa osaa sanoa, miten Haapaveden Opistossa ratkaistaan rehtorin siirtyminen toisiin tehtäviin.

– Meillä on hallituksen kokous viikon päästä. Hallitus linjaa, miten edetään.

Raija Näppä on asunut puolisoineen Haapavedellä ja kertoo, ettei ainakaan vielä tässä vaiheessa ole muuttamassa paikkakunnalta.

– Edetään rauhallisesti. Nyt kyseessä on vuoden sijaisuus. Jos se muodostuu pitkäaikaisemmaksi, täytyy harkita asiaa uudelleen.

Osekk on Hailuodon, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun ja Tyrnävän omistama koulutuskuntayhtymä. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.

#
Fingerpori