keskiviikko 21.11.2018 | 19:46
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Päivyri

Haapaveden Taiteiden yötä vietetään lauantaina 8. syyskuuta – ohjelmaa alkuillasta sunnuntain puolelle

Haapavesi-lehti+ | Ma 20.8.2018 klo 00:00 [päivitetty ma 14:28]

Haapaveden Taiteiden yötä vietetään lauantaina 8. syyskuuta. Tarjolla on jälleen monipuolista ohjelmaa ympäri kaupunkia.

Tapahtumat alkavat jo päivällä, kun Pekan Pirteillä avautuu Aittatori. Sieltä voi jatkaa kotikonserttiin Huiskaan Kärkölälle, tai leikkimieliseen höntsäpeliin jäähallille. Ruustinnanhovissa on ETNO-kahvila ja ohjelmaa.

Kirjasto on avoinna koko illan ja siellä on mahdollisuus pelata lautapelejä, kuunnella harmonikkamusiikkia ja koota omaa tarinaa poistokirjojen irtovirkkeistä. Kokoomon pihalla pääsee ihailemaan työpajan tekemää taidetta ja Myyrilässä tutustumaan museon näyttelyyn sekä katsomaan Evakko-elokuvaa.

Nuorisotalolla on alkuillasta lapsille suunnattua ohjelmaa ja myöhemmin illalla ovet ovat normaaliin tapaan auki nuorille.

Paakkilan ilta on täynnä kiinnostavaa ohjelmaa, puutarha on koristeltu kauniiksi ja mukaan voi ostaa puutarhan tuotteita. Kirkossa esiintyy Oulaisten puhallinorkesteri, minkä jälkeen on luvassa iltakahvit, runoja elämästä ja iltahartaus.

Kumppanuuskampus, eli Haapaveden Opisto, Jokihelmen opisto, sekä Jokilaaksojen musiikkiopisto järjestävät runsaasti ohjelmaa: ruoka- ja kakkubuffet, valokuvanäyttely, monenlaista tekemistä lapsille, uusien kurssien esittelyä, työpajoja ja erilaisia konsertteja.

Kulttuurikeskus Kirnussa on Jokihelmen opiston tanssikoululaisten kaksi upeaa Exhibition window -esitystä. Tanssijat ovat lasiseinäisessä lämpiössä ja yleisö Kirnun pihalla.

Taiteiden yön päättää Kylpyläsaaressa esiintyvät Ässät.

#
Fingerpori