sunnuntai 29.11.2020 | 18:46
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Haapaveden Urheilijoiden puheenjohtaja kommentoi Turvenuija-tunnustusta – katso video!

Ke 27.6.2018 klo 18:05 | päivitetty ke 20:04

ROOSA SARAJÄRVI

Haapaveden Yrittäjät ovat vuodesta 1987 asti luovuttaneet Turvenuija -arvonimen sellaiselle haapavetiselle henkilölle tai toimijalle, joka on toiminnallaan tukenut Haapaveden myönteistä kehitystä.

Parhaillaan käynnissä olevilla Haapaveden Folk-markkinoilla julistettiin juuri vuoden 2018 Turvenuija. Arvonimi meni tänä vuonna Haapaveden Urheilijat ry:lle ja sen vastaanotti seuran puheenjohtaja Juha Aho.

Haapaveden Urheilijat eli HaU on monilajiseura, joka on toiminut Haapavedellä 80 vuotta. Sen toimintaan kuuluu seitsemän eri urheilulajia: jääkiekko, hiihto, yleisurheilu, suunnistus, frisbeegolf, salibandy ja pesäpallo.

HaU tekee aktiivista yhteistyötä Haapaveden Yrittäjien kanssa ja on muun muassa rakentamassa aktiivisesti Haapaveden liikuntapaikkoja. Yrittäjien puheenjohtaja Mikko Lehtonen kommentoi vuoden Turvenuijan valintaa:

– Haapaveden Urheilijat on pitkäikäinen ja vahva seura, joka mahdollistaa laajat urheilumahdollisuudet joka ikäluokalle. Lisäksi seura tuo Haapaveden ilmi erilaisten urheilutapahtumien, kuten Korkatti Trail Runin kautta.

Juha Aho kommentoi videolle, miltä arvonimen saaminen hänestä tuntuu.

Lue lisää Ahon haastattelusta täältä.

#